• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kassam Tugayları'nın Demir Kubbe'ye rağmen paramotorlu operasyonu nasıl başarılı oldu? İşte cevabı

Yeniakit Publisher
2023-10-10 16:20:00 -

Al Jazeera hazırladığı videoda, "El Kassam Tugayları'nın paramotorlu operasyonu, İsrail hava savunma sistemlerine rağmen nasıl başarılı oldu?" sorusuna cevap verdi.

Aksa Tufanı bütün dünyanın gündeminde. Siyonist işgal sebebiyle elinden tüm imkanlar alınmış olan bir halk sabırla ördüğü mücadelesinde inanılmaz bir seviyeye ulaştı. Hamas’a bağlı el-Kassam Tugayları imkânsızlıklar içerisinde oldukça başarılı bir operasyon gerçekleştirdiler.

Motorlu bir sisteme bağlanan paramotorlar el-Kassam’ın operasyonunda merkezi bir rol oynadı. Siyonistlerin “yere göğe sığdırılmayan” Demir Kubbe isimli hava savunma sistemini paramotorlarla alt eden el-Kassam savaşçıları Siyonist hedefleri tek tek etkisiz hale getirdi.

Peki, el-Kassam neden paramotoru tercih etti? Bu tercih operasyonun başarısında ne kadar etkili oldu? Al Jazeera hazırladığı videoda bu soruların cevabını aradı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Bu tür paramotorlu araçlar kullanılarak AB ülkelerine göçmen olarak gitme imkanı kolaylaşacaktır. Yunanistan'ın sınırımızda yaptığı duvarın üstünden paramotorlu araçlar ile rahatlıkla AB ülkelerine gitme imkanı artmıştır. Gelecekte uçan taksiler ve arabalar arttıkça AB ülkelerine vize almadan gitme imkanı artacaktır. AB ülkelerine gitmek için Denizlerde lastik botlar ile gidip boğulmanın önüne geçmek istiyorsak uçan arabaları bir an önce pazara sürmek lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23