• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kassam Tugayları'ndan işgalci orduya şok! Gazze'ye sızan İsrailli askerleri pusuya düşürdüler

Yeniakit Publisher
2023-10-22 19:16:00 - 2023-10-22 19:51:10
Kassam Tugayları'ndan işgalci orduya şok! Gazze'ye sızan İsrailli askerleri pusuya düşürdüler

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus'ta bir İsrail tankı ve 2 buldozerini imha ettiğini duyurdu.

Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus şehrinin doğusunda İsrail güçleri ile çatışmaya girildiğini belirtti.

"Kassam savaşçılarının", zırhlı bir İsrail birliğini, Han Yunus'un doğusundaki sınır çitinden birkaç metre içeri geçtikten sonra “çetin bir pusuya düşürdüğü” kaydedilen açıklamada, "Mücahidler, içeri sızan güçle çatıştı, iki buldozer ve bir tankı imha etti. (İsrail ordusuna bağlı) Birliği geri çekilmeye zorladı ve üslerine güvenli bir şekilde geri döndü." ifadelerine yer verildi.

Kassam Tugaylarının açıklamasında, bazı İsrail askerlerinin yaralandığına yer verilirken, olaya ilişkin İsrail ordusundan henüz açıklama yapılmadı.

İsrail yerleşimlerine roketler atıldı, 1 İsrailli ağır yaralı

Öte yandan, sınırda çatışmaların yaşandığı sıralarda Gazze’den İsrail içine roketler fırlatıldı. Gazze sınırındaki İsrail yerleşimlerinden Netivot’a atılan bir roket nedeniyle bir İsrailli yaralandı.

İsrail acil yardım servisi Kızıl Davud Yıldızından yapılan açıklamada, Netivot yerleşimindeki roket saldırısında 60 yaşlarında bir erkeğin şarapnel isabet etmesi sonucu ağır yaralandığı belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

yahudi korkaktır ,paralıdır ,dünyadaki güçlü ülkenin ekonomisini ele geçirerek kendine hizmet ettirir,şehirde yaşar ,nufusu çogalmaz,tümdünya ticaretini ellerinde tutarak tüm dünyanın kanını emerler,çoğu bir bölgede ülke olarak yerleşip yaşamak yerine dünya geneline yayılıp yaşamayı tercih ederler,batı desteğini çeksin bugünkü coğrafyada bağlasan durmazlar ,ortadoğudaki ülkelerin parçalanması israil denenülkeyi orada tutmak içindir ,

Gültekin

KASSAM TUGAYLARI, İSRAİL'E KARŞI KARA HAREKATINDA "KURT KAPANI TAKTİĞİ " İLE SAVAŞIRSA İSRAİL'E KARŞI HEM ZAİYAT VERİR, HEM DE SAVAŞIN GALİBİ OLUR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23