• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kassam Tugayları karşı atakta! İsrail ordusunda ölü ve yaralılar var

Yeniakit Publisher
2024-08-26 08:09:00 -

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda İsrail askerlerini öldürdüğünü ve yaraladığını duyurdu.

İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugaylar'ından çeşitli açıklamalarda gelmeye devam ediyor.

Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gazze kentinin güneyindeki Zeytun Mahallesi'nde Kassam Tugayları ile İsrail askerleri arasında çatışmalar yaşandığı aktarıldı.

"İSRAİL ORDUSUNDA ÖLÜ VE YARALILAR VAR"

Kassam Tugayları’nın keskin nişancı ve mayınlı saldırılarında İsrail ordusu saflarında ölü ve yaralılar olduğu kaydedildi.

Ölü ve yaralı askerlerin tahliyesi için İsrail ordusuna ait helikopterin bölgeye iniş yaptığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Kassam Tugayları’nın, Gazze kentinin Tel el-Hava mahallesinde bulunan yüksekokul çevresinde bir İsrail askerini keskin nişancı ile vurduğu ifade edildi.

İSRAİL ORDUSU, GAZZE'DEN İSRAİL'İN İÇ BÖLGESİNE ROKET ATILDIĞINI DUYURDU

Öte yandan İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nden başkent Tel Aviv yakınlarındaki Rişon Letsiyon kentine doğru roket atıldığını duyurdu.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, "Tel Aviv'in güneyindeki Rişon Letsion bölgesinde devreye giren sirenin ardından Gazze Şeridi'nin güneyinden açık bir alana düşen bir roketin fırlatıldığı tespit edildi." denildi.

İsrail'in 10 ayı aşkın süredir devam eden saldırılarında, çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere can kaybının 40 bini aştığı Gazze'de, her geçen gün insanlık felaketinin derinleştiği görülüyor.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak, sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

şüayıp

Allah doğruların yardımcısıdır

Ömer

Allahu Ekber! MașaAllah! Yașasın Müslüman ordusu! ALLAHU EKBER!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23