• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kartal’ın yeni yuvası: Vodafone Arena

Yeniakit Publisher
2014-02-13 22:02:02 - 2014-02-14 10:11:09
Kartal’ın yeni yuvası: Vodafone Arena

Büyük bir heyecanla beklenen Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena önceki gece düzenlenen bir programla tanıtıldı.

EKONOMİ SERVİSİ - Büyük bir heyecanla beklenen Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena önceki gece düzenlenen bir programla tanıtıldı. Gecede Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyeleri, Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt’ün yanı sıra, iş, spor ve sanat dünyasından birçok önemli isim bir araya geldi. Geceye Teknik Direktör Slaven Bilic ve Beşiktaşlı futbolcular da tam kadro katıldı. 

Davetliler, Beşiktaş’ın eski stadının nostaljik fotoğraflarının yer aldığı zaman tünelinden geçerek yeni stadın görselleriyle hazırlanmış salonda Vodafone Arena’nın localarını, vIp koltuklarını ilk defa görme fırsatı yakaladılar. Bu özel gecede, misafirlere Vodafone Arena VIp alan ve locaların yer aldığı tanıtım filmi de gösterildi. Vodafone Arena Kartal Yuvası, çeşitli mağazalar ve restoranların yanı sıra Beşiktaş Müzesi’ne de ev sahipliği yapacak.

Gecede konuşma yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Bugün gerçekten bizler için çok önemli bir gün. Beşiktaş’ın şanına yakışır bir stadının olmasının zamanı gelmişti.  En modern ve en yüksek teknolojik altyapıya sahip stadyumlardan biri olan Vodafone Arena projesini hayata geçiriyoruz. Bu statta uluslararası pek çok başarıya imza atacağız” dedi. Vodafone İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt ise, Beşiktaş ile kapsamlı iş ortaklığına imza atmaktan gurur duyduklarını belirterek, “Bu anlaşma bizim için iş ortaklığının çok ötesinde bir gönül ortaklığı. Vodafone Arena’nın şanlı Beşiktaş taraftarlarına, İstanbullulara ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23