• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karşı Gazetesi'nin sahibinden şok açıklamalar

Yeniakit Publisher
2015-01-20 20:03:00 - 2015-01-20 20:20:17
Karşı Gazetesi'nin sahibinden şok açıklamalar

Karşı gazetesinin eski sahibi Turan Ababey'in Deşifre programındaki sözleri Pensilvanya medyasında bomba etkisi oluştudu. Deşifre özel programına çıkan Ababey yine şok açıklamalarda bulundu.

Turan Ababey'in A Haber'de yayınlanan Deşifre programında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

PROGRAMDAN SONRA TAKSİCİLİKTEN DE KOVULDUM


Deşifre programından sonra Taksicilik işinden de kovuldum. Programdan sonra metrobüsle Fatih'e giderken bazı kişiler tarafında fotoğraflarımız çekilmeye çalışıldı.

KARŞI GAZETESİNİN GERÇEK HİKAYESİ

Turan Ababey gazetenin perde arkasını şu sözlerle açıkladı:

Bunun projesi programı önceden yapılmış. Ahu Özyurt bir yazdı bir daha yazılmasına izin vermediler. Orada ihsan Eliaçık vardır ilk zor durumda kaçanlardan. Biz Gezi'de deokratik hakkımızı kullanalım dedik. Benim Geziden kopma noktam Başbakanlık ofisinin işgal edilmesiyle oldu.

Gazetenin ana kadrosunda Gezici ekip vardı. Kadro oluşturulurken bana da danışıldı.

(Mehmet Ali Önel'in bu işin içinde bir oyun olduğunu hissedemediniz mi sorusuna cevap olarak) Baştan bunu hissetmek mümkün değildi . Oyun olursa bile bu sonradan ortaya çıkardı. Eren Erdem her iki tarafla da kavga etmeyelim dedi. Yazarların hepsi özellikle sayın Erdoğan'a hedef almak için seçildi.

CEMAAT ÇOK UCUZA REKLAM YAPTI

Cemaatin bize faydası oldu. CİHAN haber ajansı vasıtasıyla 485 bin liralık reklamı çok cüzi fiyata reklamımız yaptı. Onu da vermedim zaten.

GEÇEN HAFTAKİ ŞOK AÇIKLAMALAR

Mehmet Ali Önel yönetiminde hazırlanan Deşifre programında Karşı gazetesinin iftira kampanyasında nasıl kullanıldığını anlatan gazetinin sahibi Ababey önemli açıklamalarda bulunmuştu.

"PARAYI CHP'Lİ BELEDİYEDEN ALDIM"

Ababey CHP'li Belediyeden para aldığını şu sözlerle ifade etmişti: "CHP'li Belediye Başkanı çıkıp beni yalanmasın. Büyükçekmece Belediye Başkanı bana 'sen idare et, birkaç gün içinde senin sıkıntını çözeceğiz' dedi. Ben de 'burs gibi bir şey mi' dedim. 'Bir belediyede danışmanlık yapıyor göstereceğiz' dediler ama ben ilkokul mezunuyum adımı kullanamıyorlar. 'Yaş sorununu nasıl aşarız' dediler. Büyükçekmece Belediyesi beni bu işe karıştırmasın. "

"TAPELER CEMAATİN BİR ŞİRKETİNDEN GELİYORDU"

Ababey'in açıklamalarında bir önemli detay da tapelerdi. Ababey tapelerin cemaatin bir şirketinden geldiğini belirtmiş cemaatin bir şirketinde aracılık ettiğini söylemişti

Gazetenin tek amacının Erdoğan'ı yıpratmak olduğunu kaydeden Ababey tek amaçlarını Erdoğan'ı yıpratmak olduğunu söylemiş ve program sonucunda bir darbe girişiminden malının ve isminin geçmesinden rahatsızlık duyduğunu ifade etmişti.

Bildiklerini açıklamamak için tehdit edildiği söyleyen açıklamaları bu akşam kaldığı yerden devam ediyor

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23