• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Karanlıktan Aydınlığa' Kutlu Doğum programı

Yeniakit Publisher
2015-04-13 18:05:00 -
'Karanlıktan Aydınlığa' Kutlu Doğum programı

Alemlere rahmet olarak gönderilen iki cihan serveri, Herkesin en cok sevdiği ve sevmesi gerektiği, Kainatın Efendisi; Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v.) için her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutladığımız "Kutlu Doğum Haftası" için HaberTuar.com ana sponsorluğunda geniş katılımlı "Karanlıktan Aydınlığa Kutlu Doğum Programı" tertip ediliyor.

HaberTuar.com ana sponsorluğunda icra edilecek olan "Karanlıktan Aydınlığa Kutlu Doğum Programı" İstanbul Fatih'te bulunan Ali Emiri Kültür Merkezi'nde, 19 Nisan 2015 Pazar Saat: 19:00'da gerçekleşecek.

"Karanlıktan Aydınlığa" Kutlu Doğum Programı'na bir çok kuruluş sponsor oldu.

"Karanlıktan Aydınlığa Kutlu Doğum Programı" için başta HaberTuar.com olmak üzere bir çok Sivil Toplum Kuruluşu, Belediye, Şirket ve Özel kuruluşlar sponsor oldular. Programa sponsor olan kuruluşlardan bazıları: Eyüp Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi, Fatih Belediyesi, Beykoz Belediyesi, Kağıthane Belediyesi, AGD (Anadolu Gençlik Derneği), ESDER (Esnaf ve Sanaatkarlar Derneği), Beyaz Çiçek, ARTIDOKSAN ADV, Elif Ambalaj, Özkevser Vakfı



Programın içeriğinde neler var?

İstanbul Fatih'te bulunan Ali Emiri Kültür Merkezi'nde 19 Nisan 2015 tarihinde icra edilecek olan ""Karanlıktan Aydınlığa Kutlu Doğum Programı"nda zengin bir içerik katılımcıları bekliyor. Site yazarlarından Mesut Çakır Hocaefendi'nin sohbet vereceği, yoğun bir katılımın beklendiği programın içeriğinden genel başlıklar şu şekilde:

Kur'an-Kerim tilaveti - Hafız Mehmet Buğra İçdurmaz
Ezgi ve İlahiler - Ufuk Akın - Gülistan İlahi Grubu
Şiir ve Naat - Uğur Kayabaşı
Semazen gösterisi,
Resimli sergi - Efendimiz hakkında sözler
Sinevizyon gösterisi - Efendimizin Hayatı
Hatip: Mesut Çakır Hocaefendi

TV5 Televizyonu canlı yayın yapacak

HaberTuar.com Genel Yayın Yönetmeni Ceyhan Yamak, Peygamber Efendimizi anmak için Kutlu Doğum Haftasında yapılacak olan Karanlıktan Aydınlığa Kutlu Doğum Programında TV5 televizyonunun canlı yayın yapacağı bilgisini verdi. Programa birçok TV kanalı ve basın mensuplarının davet edildiği bilgisini veren Yamak, Siyasi Parti temsilcilerinin de programa davet edildiğini beyan etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23