• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karanlık odakların maşası olmayız

Yeniakit Publisher
2014-03-01 20:28:00 - 2014-03-02 03:22:20
Karanlık odakların maşası olmayız

Program sonunda TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert ile İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal, konukları İTO Başkanı İbrahim Çağlar’a plaket takdim etti.

EKONOMİ SERVİSİ - TÜMSİAD İstanbul Şubesi tarafından gerçekleştirilen “Ayın Konuğu” programının bu ay ki misafiri İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar oldu. İstanbul Şubesi konferans salonunda gerçekleşen programa TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, İSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bozdağ ve TÜMSİAD yöneticileriyle üyesi işadamları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan TÜMSİAD İstanbul Şube Başkanı Eyüp Topal, İbrahim Çağlar’ı aralarında görmekten mutlu olduklarını ifade ederek, TÜMSİAD’ın 17 Aralık sonrası yaşanan ekonomik süreçten rahatsız olduğunu, bununla birlikte hükümetin bu süreci güçlenerek atlatacağı konusunda umutlu ve ümitvar olduklarını ifade etti.

SERT: YAŞANANLARDAN FEVKALADE RAHATSIZIZ

TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ise nefsi şeylerden kaçınarak Türkiye’nin birliği, dirliği, güçlenmesi adına, lider ülke olması adına koşturmaya devam edeceklerini söyledi. Sert, “Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Yaşanan olaylardan son derece rahatsız olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.
Ayın konuğu olarak kürsüye çıkan İTO Başkanı İbrahim Çağlar ise, “Bir 17 Aralık yaşadık. Bir sürü olaylar, sanal gündemler üretildi. Ülkenin enerjisini aşağıya çekmeye çalıştılar. Kısmen başarılı da oldular. Büyüyen Türkiye’nin önündeki hedefe taş koymak istediler. Biz iş dünyasının temsilcileriyiz. Suni tartışmalara girmemize gerek yok. Karanlık odakların yaptığı planlara, kirli emellerine alet olmaya niyetimiz yok. Biz işimize bakarız” dedi.
Türkiye’de ekonominin konuşmasından yana olduklarını söyleyen Çağlar, “Bütün dünyada herkes ekonomiyi konuşurken biz niye siyasi çekişmelerin içine giriyoruz. Taraf olmayacağız ama haklının yanında duracağız. Adaletin yanında duracağız. Bize yüklenen misyon sadece para kazanmak ve bu parayı harcamak değil. Aynı zamanda örnek olmalıyız” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23