• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karamollaoğlu'ndan İsveç'teki saldırıya sert tepki: Şiddetle kınıyorum

Yeniakit Publisher
2023-01-21 18:54:00 -
Karamollaoğlu'ndan İsveç'teki saldırıya sert tepki: Şiddetle kınıyorum

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İsveç'te, büyükelçiliğimiz önünde hayat rehberimiz, kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı gerçekleştirenleri ve buna göz yumanları şiddetle kınıyorum" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "İsveç'te, büyükelçiliğimiz önünde hayat rehberimiz, kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı gerçekleştirenleri ve buna göz yumanları şiddetle kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İslamofobi ve ırkçılığı besleyip büyütenler ve bunlardan beslenenler, açıkça nefret suçu işlemektedir. İsveç'te, büyükelçiliğimiz önünde hayat rehberimiz, kitabımız Kur'an-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı gerçekleştirenleri ve buna göz yumanları şiddetle kınıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YUNUS

Bir git işine.burda din düşmanlarıyla başörtü düşmanlarıyla bir ol ondan sonra konuş.hiç utanmiyorsunda

KEFİL, PAYANDA AYANDA OLDUĞUNUZ İSLÂM, MÜSLÜMAN DÜŞMANI KAMALİST CHP ZİHNİYETİNDEN

KUR'AN-I KERİM'İ VE KUR'AN ÖĞRETİLMESİNİ YASAKLAYAN CHP ZİHNİYETİNDEN NE FARKI VAR BU GAVURUN VE YAPTIKLARININ. siz Müslümanım diyen, Müslüman geçinenler hiç mi utanmayacaksınız. SÖZDE DEMOKRAT DİYE ALDANIP İSLAM MÜSLÜMAN DÜŞMANI n.SEZAR I MİLLETİN, MEMLEKETİN BAŞINA BELA ETMEDİNİZ Mİ? ne zaman uyanacaksınız, ne zaman Müslüman gibi davranıp yaşayacaksınız EY ZİLLİ GÖRÜŞLÜLER. MUŞLUADAM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23