• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karakullukçu'nun Kılıçdaroğlu için söyledikleri sosyal medyayı salladı

Yeniakit Publisher
2023-05-28 22:50:00 -
Karakullukçu'nun Kılıçdaroğlu için söyledikleri sosyal medyayı salladı

Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Mücadeleye devam edeceğim' açıklamasına futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu sert çıktı.

Resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu, ikinci tur sonuçlarına ilişkin CHP Genel Merkezi'nde açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyon vatandaşımızı moralli şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor, biz buradayız" dedi.

Karakullukçu'dan sert gönderme

Uzun yıllar A Spor ekranlarında görünen ve şimdilerde Vole'de kariyerine devam eden ünlü futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu, istifa etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'na sert bir gönderme yaptı.

"İstifa etmeniz gerekiyor"

Karakullukçu, Kılıçdaroğlu'nu etiketleyip yaptığı paylaşımda, "Tatlı tatlı alkışlayan ekibinize kanmayın, bu ülke için çalıştınız ettiniz tamam ama artık bu ülke için istifa etmeniz gerekiyor" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

DOĞRU SÖZE NE HACET, KILIÇDAROĞLU'NUN İSTİFASI DOĞRU DEĞİL, ÇÜNKÜ ONUN SAYESİNDE SİYASİ İRADE 21 YILDIR İKTİDARDA VE KAZANIYOR.

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

BAY BAY KEMAL BEN SANA BAY BAY DEMİYECEĞİN VALLAHİ BİLLAHİ KOLTUĞUNA YAPIŞ KİMSEYE TESLİM ETME,**** BİZİM SANA ÇOKİHTİYACIMIZ VAR*** SON SEÇİMDE BİZE ÇOOOOK YARDIMCI OLDUNU NASILMI**** ÇÜNKÜ BİZİM TOPLUM 120 SENEDİR UYUYORDU SEN BİRAZ OLSUN UYANDIRDINIZ YANİ TÜRK MİLLETİNDE BİR KIPIRDAMA OLDU ////,, AMA BAY KEMAL KOLTUKTA KALMAN SENİN ELİNDE DEĞİL Kİ AYLAR ÖNCE SENİN YERİNE GELEN BAŞKA BİR TİYATROCUYU ZATEN HAZIR ODA//**** BİR ŞARLATAN ,,, SEYAH EKEREM GELECEK****
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23