• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Forsu değişti! İşte yeni hali...

Yeniakit Publisher
2024-02-16 22:44:00 - 2024-02-16 22:50:06
Kara Kuvvetleri Komutanlığı Forsu değişti! İşte yeni hali...

Milli Savunma Bakanlığı’nın 15 Şubat 2024 tarihli kararıyla, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Forsu yeniden tasarlandı. Değiştirilen forsun yeni hali beğeni topladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın forsunun değiştirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "Mazisi şan ve şerefle dolu Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın kadim geçmişini yansıtan yeni fors tasarımı yapılmasına ihtiyaç duyularak yeni fors tasarlanmış, onaylanmış ve kullanılmaya başlanmıştır. Kara Kuvvetleri Komutanlığı brövesi ve sembolünde herhangi bir değişiklik yoktur” denildi.

İşte forsun yeni hali:

İletişim Başkanlığı'ndan da açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Kara Kuvvetleri Komutanlığı için yeni forsun tasarlanarak kullanılmaya başlandığını, Komutanlığın brövesi ve sembolünde herhangi bir değişikliğin olmadığını bildirdi.

Merkezin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı için fors tasarımı yapılmasına ihtiyaç duyularak yeni fors tasarlanmış, onaylanmış ve kullanılmaya başlanmıştır. Kara Kuvvetleri Komutanlığı brövesi ve sembolünde herhangi bir değişiklik yoktur." ifadeleri kullanıldı.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mubarekordu

Dizginlerini ele allacak tüm ehli iman islmin ruhlarına elfatiha onundeduranları allahim sevdiklerine kavuŞtur AMIN

Ekrem AKMAN

Yahu zaten karakuvvetlerinin bel kemiği süvariler değil mi? Hele şükür ya bir şey demek istemiyorum ama kimin bayrağına da benzediği belli değilmiş öncekinin yenisi bizden bizim milli diyebileceğimiz kim tasarladı ise eline sağlık KKK lığımızın şanına yakışır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23