• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kara kitaptaki kara propaganda

Yeniakit Publisher
2015-02-08 08:18:00 - 2015-02-08 14:05:40
Kara kitaptaki kara propaganda

Ankara Keçiören’deki bir ilkokulda öğrencilere paralel propaganda yapıldığı tespit edilmiş ve MEB soruşturma başlatmıştı. Akit, kara propaganda yapılan o kitaba ulaştı. Sözkonusu kitapta, Gülen’e övgüler yağdırılırken, millete yönelik paralel ihaneti deşifre eden medya ‘yalancılıkla’ ve ‘yandaş’ olmakla suçlanıyor.

İSMAİL UĞUR / ANKARA - Paralel yapının, Keçiören’de bazı ilköğretim okullarında dağıttığı hükümeti karalamaya, 17-25 Aralık darbe operasyonlarını övmeye dönük “kitapçık”a Yeni Akit ulaştı.

“Yazı dizileri” başlığı ile verilen ve “numaralanan” kitapçıkta, hükümet “yalancılıkla” suçlanıyor, paralel yapı gazetelerinin hükümeti iftiralarla yerden yere vurmayı hedefleyen “haber” ve “yorum”larına yer veriliyor… Bank Asya’nın hukuk dışı işlemlerini gözler önüne seren tespitler “YALAN” ve Paralel Yapı gazetelerinin “yalanları” ise “GERÇEK” olarak sıralanıyor. 

SİYONİST MEDYA DESTEĞİNE ÖVGÜ

İlköğretim okullarına “el altından” dağıtılan “kitapçıklarda” paralel yapıya ilişkin gerçekleri ortaya koyan gazeteler bildik söylemle “YANDAŞ” olarak nitelendiriliyor. Diğer taraftan “İpek” ailesi savunuluyor, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın paralel yapıyı savunan açıklamalarıyla, Fethullah Gülen’in BBC, The Wall Street Journal gibi “Siyonist medya” kuruluşlarına yaptığı değerlendirmeler öne çıkartılıyor..

İZİN VERİLEMEZ!

Milli Eğitim Bakanlığı Basın Müşaviri Abdülkadir Özkan, bazı velilerin “okullarda çocuk çantalarına Gülen’in konuşmalarıyla, 17-25 Aralık operasyonlarına ilişkin “bir gazete”nin iddialarından oluşan kitapçıklar yerleştirildiğini bildirmesi üzerine harekete geçtiklerini ifade ederek, “Sayın Bakanımız Nabi Avcı’nın talimatlarıyla konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Bu konuda illere genelge gönderildi. Bakanlığımızın okullarda bu tür bir siyasi propagandaya izin vermesi mümkün değildir.” demişti.

Soruşturmanın derinleştirilerek yürütüleceği ve bu tür organizasyonlarda bazı kamu görevlilerinin de yer alıp almadığının net olarak ortaya çıkartılacağı belirtiliyor.

Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23