• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
8
Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

2023-09-14 22:16:35
Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Dünya Sağlık Teşkilatı’nün son bilgilerine göre kanser olan birey rakamı 18 milyona erişti. Yediklerimize ve hayat stilimize dikkat etmek kanserden gözeten en ehemmiyetli etkenlerden. Peki, kanserin önüne geçebilmek için tabiatın renkli eforu ne kadar tesirli?

#1
Foto - Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Buğday çimi suyu kanser hücrelerinin gelişmesini engeller! 20 çeşit aminoasit ve antioksidan özelliği taşıyan enzimleri barındıran buğday çimi özünde; B kompleks ve C vitaminleri, selenyum, fosfor, magnezyum, potasyum mineralleri vardır. Bu yeşil efor; klorofilin yapısı ile neredeyse aynıdır. İçeriğindeki klorofil, hemoglobin yapımını artırır ve buna bağlı olarak bedende oksijen oranı da çoğalır. Kısacası buğday çimi suyu kanser hücrelerinin oluşmasına, gelişmesine uygun olmayan bir etraf yaratır ve yaradılışa mani olur. Buğday çimi suyundan günde en fazla 1 likör kadehi miktarı kadar içilmelidir.

#2
Foto - Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Ginseng kanser tehlikesini azaltıyor! Yüzyıllardır yaşlılığı geciktirmek, diyabet hastalığının rehabilitasyonunda kullanılan ginseng; beden mukavemetini artırma, immün sistemin desteklenmesi için de eforlu bir yiyecektir. Ginsengin en ehemmiyetli özelliği bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesidir. Bu da kanserle savaşta bir adım önde olmanızı sağlar. Ginseng, kökleri ufak parçalar halinde kesilip, toz ya da çay halindeki formu ile tüketilebilir.

#3
Foto - Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Enginar ile bağışıklık sisteminizi güçlendirin! Lifli bir yiyecek olan enginarın içeriğinde; A, B1, B2, B6 ve C vitaminleri vardır. Mineral içeriği azami olan sebzelerdendir. Fosfor, kalsiyum, demir, sodyum, potasyum, magnezyum ve çinko da kapsar. Kapsadığı kuarsetin, rutin, gallik asit ve sinarin gibi kimyevi bileşenler ve antioksidan maddeler sayesinde başta kanser olmak üzere bir hayli hastalığa karşı gözetir ve bağışıklık sistemini dayanaklar. Haftada bir ya da iki kere enginar tüketilebilir.

#4
Foto - Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Kanser savaşçısı ananas! Büyük bir kısmı su olan ve oldukça düşük kalorili ananas, kansere karşı korunmada ehemmiyetli bir efordur. Ananasın içindeki “bromelain” maddesi, ur hücre gelişimini durduran bir özelliğe sahiptir. Özellikle bağırsak, akciğer, yumurtalık ve cilt kanserlerinde urlu hücrelerin gelişmesini yasaklamada dayanakçıdır. Kapsadığı demir, kalsiyum, potasyum, magnezyum, A-B ve C vitaminleri ile hür radikallere karşı koruma sağlar.

#5
Foto - Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Karadut suyu tüketin! Karadut; B gurubu vitaminleri A ve K vitamini, demir, potasyum ve fosfor açısından zengindir. Protein içeriği öteki meyvelere göre oldukça fazladır. Karadut suyu ciltte yaradılış gösteren kanser hücrelerinin daha yaradılış sürecinde yasaklamaya dayanakçıdır. Özellikle kapsadığı eforlu antioksidan flavonoid grubu olan “antosiyaninler” ile kanserle savaşta tesirli bir yiyecektir. Flavonoidlerle, kanserojen maddeleri tesirsiz hale getirme ve anormal hücre artmasını hücre ayrılınması seviyesinde duraklatma gibi tesir sağlar.

#6
Foto - Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Her gün bir tatlı kaşığı zerdeçal! Zerdeçal, anti-enflamuar içeriğiyle kansere karşı gözetici bir yiyecektir. İçeriğindeki kurkuminoid bileşikleriyle kanser hücrelerinin gelişimi önler. Antioksidan özelliği ile hür radikallere karşı savaşmada ehemmiyetli rolü vardır. Bu ehemmiyetli gıdayı günlük beslenme tasarınıza kesinlikle dahil edin. Misalin her gün bir tatlı kaşık zerdeçalı yemeklerinize baharat olarak ekleyin.

#7
Foto - Kanser tehlikesini eksilten 7 gıda: Çığır açan besinler hastalıkları tersine çevirebilir! Milyarlarca kişiyi ilgilendiriyor

Mürver beslenme tasarısında yer almalı Lif, kalsiyum, fosfor, B6 ve A vitamini güzergahından zengin içeriğe sahip olan mürver bu içerikleriyle en yararlı kırmızı meyveler arasında yer alır. Mürverden elde edilen yağın karaciğer, prostat, meme ve tendeki kanser hücrelerinin gelişmesini öldürmeye veya yavaşlatmaya tesirli olduğu öğreniliyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23