• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kanlı Ay tutulması nedir?

Yeniakit Publisher
2016-03-23 20:53:00 -
Kanlı Ay tutulması nedir?

23 Mart Çarşamba günü gerçekleşen Kanlı Ay Tutulmasını haberimizden nedenlerini ve etkilerini öğrenebilirsiniz. Bugün gerçekleşecek ay tutulması tüm dünya tarafından oldukça merak edilen bazı şeylere de dikkat çekecek. Ay tutulmasının özellikle burçlar üzerindeki etkisini araştıran uzmanlar kanlı ay tutulmasının gerçekleşeceği zamanı, saati ve nasıl izleneceğine dair bilgileri de paylaştılar. Kanlı ay tutulması nedir? Ay tutulması nasıl izlenir? Ay tutulması ne zaman gerçekleşecek?

23 Mart 2016 Terazi burcunda 3 derece 17 dakika ile saat 11:47 de İstanbul saati ile tutulma 13:47 de Ay tutulması ‘’Kanlı Ay’’ tutulması gerçekleşti. Ay tutulması Dünya, Ay ile Güneş’in arasına geldiği ve Güneş’in Ay’dan yansıyan ışığını kestiği zaman oluşur.

Ay tutulması daima Dolunay’dır ve çoğu zaman bitişler ve tamamlanmalarla ilişkilidir. Ay tutulmalarında duygusal patlamalar intihar eğilimi ilişkilerde bitişler mide ile ilgili rahatsızlıklar ameliyatlarda kanamalar artabilir. Tutulmalar genel olarak beklenmedik olay ve süprizleri beraberinde getirebilir. Tutulmalar öğreticidir emeklemeden yürümek yürümeden koşmanın olmadığını öğretirler aslında bizlere. Bireysel olarak Ay tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmiş̧ ise o evle ilgili konularda etkili olacaktır. Dünya’nın arkasından gelen Güneş ışınlarının Ay’ı kızıla boyaması nedeniyle bu olaya ‘Kanlı Ay tutulması’ adı da verilir.

Ay tutulması genellikle yılda iki kere ortaya çıkar. Bazı özel durumlarda Ay tutulmasının hiç ortaya çıkmadığı veya üç defa ortaya çıktığı da olabilir.

Bu Kanlı Ay Tutulması TERAZİ burcunda meydana geldiğinden, Terazi burcunun sembolize etmiş olduğu her türlü sürekli hem bireysel olarak hem de global anlamda gündemde olacağına işaret etmekte. Tutulmanın en güçlü etkilerini +/- 15 gün içinde hissetmeye başlarız. Totalde bu tutulma toplamda 3 ay kadar da etkilerini hissettirecek. Zaten tutulma etkilerini almaya da başladık.

Terazi burcu astrolojide şunlarla sembolize edilir: Adalet, İlişkiler, her türlü estetik düzen, güzellikle ilgili konular, her türlü ortaklıklar, iş anlaşmaları, birliktelikler, moda ve sanata dair her türlü konu, diplomasi, kararsızlık, aşırı kibarlık, arabulucular, hakemler, yargıçlar, karşıtlıkların uyumu, güzel sanatlar, avukatlar, savcılar, çöpçatanlık, evlilik, trendler, müzisyenler, her türlü dengeye işaret eden konular ve sağlık olarak da üreme organları, böbrekler, bel bölgesi…

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23