• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kandil uzlaşısını inkar eden Özgür Özel DEM Parti ile ittifak sorusunu emeklilere bağladı

Yeniakit Publisher
2024-02-29 23:43:00 - 2024-03-01 00:20:49

DEM Parti'nin itiraf ettiği 'kent uzlaşısı'nı inkar eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kendisine yöneltilen 'ittifak' sorusuna cevap vermekten kaçınarak konuyu 'emeklilere' bağladı.

Türkiye sandığa gitmeye hazırlanırken, siyasi partiler de 31 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala çalışmalarını hızlandırdı. Cumhur İttifakı ortak adaylar çıkarırken, İYİ Parti'den kapıların yüzüne kapatıldığı CHP, DEM Parti ile birçok bölgede 'kent uzlaşısı' sağladı. DEM Partililerin itiraf ettiği uzlaşıyı CHP ise, Kandil ile birlikte gözükmemek adına inkar etmeye çalışıyor. Son olarak Özgür Özel'in katıldığı televizyon kanalında 'ittifak' sorusunu emeklilere bağlaması dikkatlerden kaçmadı.

TV 100'de, Erdoğan Aktaş, Gürkan Hacır ve Başak Şengül'ün sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e "DEM Partisi ile görüştüğünüz bir protokol veya bir ittifak, bir anlaşma var mı yok mu?" sorusu yöneltildi.

Özel DEM ile ittifakı inkar etti

İttifak söylemini reddeden Özgür Özel, şöyle konuştu:

Bunu kaç kere söylesin CHP? Bu CHP'nin tek başına girdiği bir seçim. Herhangi bir ittifak yok. Bu seçim çok özel bir seçim. Yeni bir denklem var. Millet İttifakını kurduğumuz partilerle birlikte değiliz. Millet İttifakını oluşturan seçmen bir yere gitmedi. Kimse bize mecbur değil, herkesten oy istiyoruz. Seçmenin temel itirazları duruyor.

"Emekliler" deyip sorudan kaçmaya çalıştı

İttifak sorusunda sıkışan Özgür Özel, emeklilerin sorunlarına değinerek soruyu geçiştirmeye ve konuyu değiştirmeye çalıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yiğit

Göz göre göre kıvıtıir.Tipi Tip.

HII

ULAN KIVIRMA SORULAN SORULARA DÜRÜST OL TERÖRİST ÖZGÜR ÖZEL BAṢKA HÌKAYELERE ÇEKÌRGE GÌBÌ ATLAMA  NÌYE KIVIRIYORSUN DANSÖZLER GÌBÌ KANI BOZUK TERÖRİSTLERÌN  . CHPKK DHKP.C FETÖ DEM TERÖRİSTLERÌYLE GÜÇLÜ BÌR ÌṢBÌRLÌĜÌNÌZ ORTADA 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23