• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamulaştırma korkuttu! Zenginler Putin'e yalvardı

Yeniakit Publisher
2023-11-20 02:33:00 -
Kamulaştırma korkuttu! Zenginler Putin'e yalvardı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kamulaştırma hamlelerinden rahatsız olan Rus zenginler daha fazla vergi verme telifinde bulundu.

Rusya'daki kamulaştırma vakaları şirket sahipleri tarafından endişe yaratırken, Rusya Sanayiciler ve Girişimciler Birliği Başkanı Aleksandr Şohin de Putin'e şirketlerin daha yüksek vergiler ödemeye hazır olduğunu aktardı.

Vedomosti gazetesi Rusya'daki büyük şirketlerin son 1,5 yılda gerçekleşen kamulaştırmalar konusunda sahip oldukları endişeleri Vladimir Putin'e ilettiğini yazdı.

Habere göre 15 Kasımda gerçekleşen toplantıda şirket temsilcileri kamulaştırma yerine yüksek vergi ödemeyi teklif etti.

Gazeteye konuşan bir şirket temsilcisi kamulaştırma vakalarındaki nüansları anladıklarını, ancak trendin endişe verici boyutlara ulaştığını söyledi.

Rusya Sanayiciler ve Girişimciler Birliği Başkanı Aleksandr Şohin de Putin'e şirketlerin daha yüksek vergiler ödemeye hazır olduğunu aktardı.

Habere göre katılımcılardan biri toplantıdan "işlerin kolaylaşacağı" hissiyle ayrılmadıklarını, buna rağmen buluşmanın alkışlarla sona erdiğini belirtiyor.

Gazete toplantıya 80 civarında iş insanının katıldığını yazdı.

Kaynak: Vedomosti

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cuma aktaş

İşte rus ekonomisi neden çökmüyor daha net anlaşılmıştır her halde. orada firmalar vatandaşa operasyon çekecekte putin seyredecek öyle mi ? sıkıysa yapsınlar. Burada öyle değil tüm firmalar , mafyalar, gözünü para hırsı döndürmüş zengin ne kadar sefil varsa hepsi vatandaşa operasyon çekiyor.

YORUM

EVET BİZEDE BÖYLE YÜREKLİ BİRİ LAZIM Kİ BU MİLLETİ ÖZELLİKLE DEVLETİ SAĞAN VATAN HAİNLİĞİ DURUMUNA KADAR GÖTÜREN BU ZENLİNLERİ ZIRIL ZIRIL AĞLATMALI
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23