• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamu spotu üzerinden Diyanet'i hedef alan aile düşmanlarına Erbaş'tan cevap!

Yeniakit Publisher
2019-11-12 17:51:00 -
Kamu spotu üzerinden Diyanet'i hedef alan aile düşmanlarına Erbaş'tan cevap!

Adıyaman'da konuşan Diyanet işleri Başkanı Ali Erbaş, kurumun hazırladığı aile temalı kamu spotu nedeniyle yapılan eleştirilere cevap verdi.

Adıyaman'da "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans veren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, kurum tarafından hazırlatılan "aile" temalı kamu spotunu hatırlatarak, bu kamu spotunu eleştirenlere cevap verdi.

Erbaş, "Bir kamu spotu hazırladık. bunu da hazmedemediler. Bununla ilgili meclise önerge bile verdiler. Bir kadının eşine çay getirmesi, kek getirmesi, kocasının da kadınlara karşı görevlerini yerine getirmesi kadar doğal bir şey olabilir mi?" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çöpçü

Kadın, belediye çöpçüsü olunca çağdaş olur, ama kocasına kahve yapınca köle yani esir olur. Bu solcular o kadar zeki insanlar ki, gerçekten 10 milyonlarca insanı kandırabiliyorlar, milletin zekasıyla alay edebiliyorlar, üstelik kendilerine aydın, okumuş, bilgili, kültürlü, entellektüel denen kesimi kandırıyorlar. Hastayım bu solcuların kurnazlığına.

Çağdaş

Eşe hizmette ne var ki? Islamın güzelliklerinden işte. Alınan sevabın önemi bir bilinseydi..... Hanım ölene dek eşine hizmet gönüllü yapardı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23