• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kamala Harris'ten ilk açıklama! Birlikte kazanacağız

Yeniakit Publisher
2024-07-21 23:50:00 -
Kamala Harris'ten ilk açıklama! Birlikte kazanacağız

ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışında desteğini açıkladığı Başkan Yardımcısı Kamala Harris'ten ilk açıklama geldi.

ABD Başkanı Joe Biden'ın ABD'de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından desteğini açıkladığı Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Biden'ın desteğini almaktan onur duyduğunu ifade etti. Cumhuriyetçi aday ve ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ı hedef alan Harris, "Demokrat Parti'yi ve ulusumuzu Donald Trump'ı yenmek üzere birleştirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Biden'ın yarıştan çekilme kararını "özverili ve vatansever” olarak nitelendiren Harris, bu kararın nedeninin Biden’ın ABD halkını ve ABD’yi her şeyin üstünde tutması olduğunu belirterek, "Seçim gününe kadar 107 günümüz var. Birlikte mücadele edeceğiz ve birlikte kazanacağız" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bayan kahkaha imis lakabi, SIYONIST SOYKIRIM VATAN HIRSIZLIGI COCUK OLUMLERINE, ZALIMLIGE ABD SPONSORLUGU "KOMIK DEGILDIR!!!!!"

........

Mustafa

Umulur ki kazanamaz Rusya ile barış olur Flistinde barış olurmu? Çok zor kim gelirse gelsin Yahudi kölesi olur. Para ve güç onlarda kimse zanetmesin ki onların istemediği biri seçilsin Medya gazete iftira yalan riya onlarda. Yani üçüncü Dünya savaşı çıkartıp Devletleri gücü yok edip köle edecekler . Buna Batı her yönü ile körüklüyor.Ukranya savaşı bak Barış yakın iken batı istemediği için olmadı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23