• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kahhar isminle kahru perişan eyle Ya Rab! İsrail iki Müslümanın canını aldı

Yeniakit Publisher
2023-01-14 10:14:00 -
Kahhar isminle kahru perişan eyle Ya Rab! İsrail iki Müslümanın canını aldı

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinlilere ait bir araca ateş açması sonucu 2 Filistinli hayatını kaybetti, 2'si yaralandı.

Filistin televizyonunda yer alan habere göre, İsrail güçleri Nablus'un güney kesimindeki Havare askeri kontrol noktasında Filistinlilere ait bir araca ateş açtı.

Olayda Remzi Zebare ile İmad Ebu Reşid isimli iki Filistinlinin yaşamını yitirdiği, 2 kişinin yaralandığı aktarıldı.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada ise askerlerin Nablus'ta 2 şüpheli araç fark ettiği ve ateş açıldığı, araçtakilerin yaralandığı ifade edildi.

Açıklamada İsrail askerlerinden can kaybı ya da yaralanma olmadığı aktarıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Amin lnsaAllah

Allah lanetli siyonist in belasini versin İnşaAllah

Ahmet

Dedesi erik yemiş torununun dişi kamaşmış derler Atalarımız. Osmanlı Devleti Alisi bu Araplara yüzyıllarca hertürlü imkanını seferber etti Din kardeşimiz dedi ama Araplar Osmanlı bizi sömürdü dediler Halbuki Osmanlı han hamam cami Çeşme bir sürü eser yaptı sosyal hayatlarını inşa etti Araplara Neyinizi sömürdü Diye sorulduğunda cevap veremediler Osmanlı’ya ihanet ettiler gidip petrolleri ile kendilerini batıya sömürtdüler Batı onları öyle bir perişan etti ki devlet bile değiller hiçbiri onları işgal eden batı Amerika hala petrollerini çalıyor O yüzden hiç üzülmüyorum bunlara müstehaklar çeksinler ihanetlerinin bedelini. Umarım bizdeki Suriyeliler de bir an önce giderler Türk milleti tarihten ders almalı..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23