• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kaftancıoğlu Muharrem İnce'yi hedef aldı!

Yeniakit Publisher
2023-04-11 15:50:00 - 2023-04-11 16:08:29
Kaftancıoğlu Muharrem İnce'yi hedef aldı!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi hedef aldı. Kaftancıoğlu, "Kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 6'lı masa hakkındaki eleştirilerini hazmedemeyen Canan Kaftancıoğlu, İnce'yi Twitter hesabından hedef aldı.

İnce'nin, "Millet İttifakı kurulurken davet edilmedik, yok sayıldık." sözlerini alıntılayan Kaftancıoğlu, "Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç." dedi.

Kaftancıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

Ne güzel söylemiş atalarımız. Sorumluluk denilen şey önce iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Yigidi öldür hakkını yeme derler. Hain ilan edene bak sen bu millete şaşırıyorum chp de bu kadınla ip de bir kadin ne hale getirdi siyaseti resmen erkekleri birbirine düşürdüler. Bunlarla yürüyecek olanlar bir düşünsün hain kim fitne kimler yapıyor erkekce karar versin bu iki kadin karşısinda rica edecem

osmanli

Muharrem de hic bir liderlik vasfi yok ama en azindan adam vatan haini degil. CHPde vatan haini olarak goznu kapat yakaladigini gotur oburdunyada hesapvermezsin. Tamami, hele hele kaftancioglu, kilictaroglu,imamoglu....,bunlar tescilli vatan hainleri.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23