• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kafaya bak!

Yeniakit Publisher
2015-01-17 08:07:00 - 2015-01-16 22:30:57
Kafaya bak!

Gazetemize yönelik saldırılar devam ediyor. MHP Fatih İlçe Teşkilatı’nın gazetemiz binasına yönelik taşlı ve sopalı saldırısının ardından şimdi de Silivri Ülkü Ocakları provokasyona imza attı.

ARDA ŞİMŞEK / İSTANBUL - Önceki gün akşam saatlerinde Atatürk Anıtı önünde toplanan Silivri Ülkü Ocakları’na mensup bir grup, gazetemiz Akit’e ait olmayan bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımları bahane ederek gazetemizi protesto etmek istedi.

Ellerinde bulunan Akit Gazetesi’ni, milli değerlere saygısızlık yapıldığını iddia ederek yakan grubun, yayınladığı karikatürlerle İslami ve milli değerlerimize hakaret eden Fransız dergisi Charlie Hebdo’nun son sayısından kesitler yayınlayan Cumhuriyet Gazetesi’ni yakmamaları, samimiyetsizliklerini ve asıl amaçlarının milli değerler olmadığını ortaya koydu.

KEŞKE BİRKAÇ HABER OKUSAYDIN!

Grup adına açıklama yapan Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan’ın, gazetemiz Akit’e ait olmayan bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımları sanki gazetemizde yayınlanmış gibi gösterdi ve “Ulusal basınımızdaki gazetelerinde, milli değerlerimize göstermiş olduğu saygısızlık sebebiyle buraya toplanmış bulunmaktayız” şeklindeki açıklamada bulundu.

CAHİLLİĞİN BU KADARINA PES

Nurullah Arıkan’ın, söz konusu açıklamaları gündemden ne kadar uzak olduğunu ve kulaktan dolma bilgilerle hareket ettiğini gözler önüne serdi.
Kamuoyu çok iyi biliyor ki, Akit Gazetesi kurulduğu ilk günden itibaren dini ve milli değerleri savunduğu için bazı şer odakları tarafından hedef alındı. Bir dönem baskı altına alınmaya çalışıldı (Özellikle 28 Şubat Dönemi), bu yöntem olmayınca milyonluk davalarla (312 General davası vs.) susturulmaya çalışıldı. Bunun ardından bombaladılar. Bu da tutmayınca bu kez de uydurma bahanelerle ellerine taş ve sopalar alarak gazete binasını basmaya kalktılar.

GRUP, TEHDİTLER SAVURDU

Geçtiğimiz günlerde MHP Fatih İlçe Teşkilatı’na mensup bir grubun ellerindeki taş, demir çubuk ve sopalarla gazetemizin merkez binasına saldırmasının ardından, önceki gün akşam saatlerinde Atatürk Anıtı önünde toplanan Silivri Ülkü Ocakları’na mensup bir grup da  “Bir gece ansızın gelebiliriz” sloganları atarak eylem tehdidinde bulundu.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23