• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadri Gürsel’den ilginç seccade savunması! Kılıçdaroğlu’nu böyle aklamaya çalıştı

Yeniakit Publisher
2023-04-04 16:32:00 - 2023-04-04 16:33:09
Kadri Gürsel’den ilginç seccade savunması! Kılıçdaroğlu’nu böyle aklamaya çalıştı

6'lı masa ve HDP’nin cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakla basarak çektirdiği fotoğraf karelerinin ikincisinin ortaya çıkmasının ardından seccade skandalında üçüncü fotoğraf karesi de ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basmasını savunmaya çalışan CHP'ye yakın gazetecilerden Kadri Gürsel ise"Bir siyasi lider daima kafasını dik tutar" diyerek yaşanılan olayı meşru göstermeye çalıştı.

Canan Kaftancıoğlu'nun da bulunduğu kare için açıklama yapan Kılıçdaroğlu, seccadeye ayakkabı ile bastığı için tepki gösteren vatandaşları, 'Propaganda aparatı' olarak nitelendirdi ve durumun istismar edildiğini iddia etti.

Kılıçdaroğlu'nun bu kareyi alelacele çektirdiği ileri sürüldü ama bu fotoğraf karesinden sonra Kılıçdaroğlu'nun aynı yerde farklı isimlerle seccadeye basarak farklı kareler de çektirdiği ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun ikinci bir fotoğraf karesinde CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Acar ile aynı yerde ve Kılıçdaroğlu'nun seccadeye basarak poz verdiği görülüyor. Ali Acar'ın ise sosyal medya hesabından seccadeye bastıkları kısmı kırparak fotoğrafı paylaştığı da ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun, farkında olmadan gerçekleşen bir durum olduğunu söylemesine rağmen muhalif çevrelerden, konuyla ilgili şaşırtan ifadeler gelmeye devam ediyor.

Son olarak muhalif gazeteci Kadri Gürsel, CHP'nin kanalı Halk TV'de ilginç bir savunmaya imza attı.

Gürsel konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bir siyasi lider yürürken eğer dağ başında yürümüyorsa, Ankara asfaltında dahi yürürken Adalet Yürüyüşü'nde dik durur önüne bakmaz ileriye bakar. Bir siyasi liderin geçeceği yol burası bir kapalı mekansa program dahilindeyse bakılmıştır. Bir siyasi lider daima kafasını dik tutar. Dik tutar ve yukarıdadır. Böyle bir fotoğraf vermez bir siyasi lider. Yoktur bulamazsın, bir tane bile bulamazsın. Kılıçdaroğlu'nun önüne bakarak yürürken bir tane fotoğrafını bulamazsın. Dolayısıyla o kadar renk cümbüşünün içinde, desen bolluğu içinde Kılıçdaroğlu'nun yere bakmasını düşünemiyorum. Yere bakmadı ve bırakılan seccadeye bastı. Sorumluluk o seccadeyi orada bırakanların."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Kadri Gürsel'e, " bir lider kafasını daima dik tutar" ifadesiyle seccadeyi görmediğini ima ederek yaranmaya çalışıyor, kafasını dik tutan liderlerimizin önüne çukur çıksa acaba kafasını yine dik mi tutar?

Zihnî

Sizki geziolaylarinimi yapmadınız,15 temmuz umu yapmadınız,Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet etmeyimi yapmadınız,sizki üniversitlerde kızlarımızın örtüsüyle yerlerde surundurdunuz,bı ana evladını askeri garnizona başin kapalıdır giremessiniz.bi işe girmek için ailesini tarayipta bu dincimi diye fişlersiniz. bide akıl veriyorsunuz demokrasiymiş,sizkim demokrasi kim siz ancak kandilli demokrasi uyar zatende tamda uydumuz.allahin kudreti aynı kafalar bir aradalar.EZANDA KULAGİ OLMAYAN NAMAZDAN NE ANLAR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23