• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Joya franchise ile büyüyecek

Yeniakit Publisher
2016-03-15 15:19:00 -
Joya franchise ile büyüyecek

Dünyanın en yumuşak ve konforlu ayakkabısı Joya, Türkiye’deki satış ağını franchise ile genişletmek için çalışmalara başladı. Cazip franchise şartları ile yatırımcıların dikkatini çekmeyi amaçlayan Joya, daha geniş kitlelere ulaşarak pazardaki payını artırmayı hedefliyor

Dünyanın en yumuşak ayakkabısı unvanının sahibi Joya, Türkiye pazarında franchise sistemiyle büyüyecek. İsviçreli markanın Türkiye distribütörlüğünü yapan Bozkır Grup tarafından geliştirilen franchise sistemi hem markaya hem de yatırımcıya fayda sağlıyor.

Kısa bir süre için franchise bedeli alınmayacak olan sistemde, 35 veya 50 m2 büyüklükteki bir mağaza yeterli olurken, ürünler için gereken maliyet ise 150 ile 300 bin TL arasında değişiyor.

Şube açılış maliyeti için yapılan 50 ila 90 bin TL’lik yatırımı ise aylık ödemelerle Bozkır Grup yatırımcıya geri ödüyor.

Yatırımcı teşviki için geliştirilen franchise sistemiyle cazip avantajlar sunduklarını belirten Joya Türkiye Genel Müdürü Savaş Güzel, Joya ayakkabıların daha geniş kitlelere ulaşması gerektiğine vurgu yaparak şunları söyledi; ‘’Bozkır Grup olarak dünyanın en yumuşak ve konforlu ayakkabısını Türkiye’ye getirdik. Fizibilite çalışmalarımız sonrasında markaya gösterilen yoğun ilgi ile franchise sistemi üzerinde de çalışmalarımızı sonuçlandırdık’’. Mağaza açılış bedelini geri ödeyecekleri bir sistem geliştiren Güzel, yatırımcılar için de büyük bir teşvik sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Savaş Güzel sözlerine şu şekilde devam etti; ‘Yatırımcılara ve girişimcilere oldukça cazip bir franchise sistemi sunuyoruz. İş yeri için harcanan masrafı aylık ödemelerle geri ödeyeceğimiz bu sistemde, şube açılışında 50-90 bin TL gibi bir bedeli tamamen biz karşılamış oluyoruz. Bunun yanı sıra broşür, promosyon ve reklam katkı payı var. Ayda sadece 1000 TL tutarında bir bedeli de ilk yıl yine biz karşılıyoruz. Joya Türkiye’ye giriş yapmasıyla birlikte çok ilgi gördü. Biz de bu yoğun ilgi doğrultusunda geliştirdiğimiz avantajlı franchise sistemimizle daha çok kişiye ulaşmayı istiyoruz”.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23