• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

JFC Store'de Fonksiyonel Damatlık. Nasılmı?

Yeniakit Publisher
2014-05-15 09:14:00 - 2019-02-01 12:06:36
JFC Store'de Fonksiyonel Damatlık. Nasılmı?

Yazın gelmesiyle birlikte düğün mevsimi de açıldı.

Evlenmeyi düşünen çiftleri tatlı bir telaş sardı. Evlenirken genç kızların gelinliği ne kadar önemliyse erkeklerinde damatlıkları önem taşımaktadır. Kusursuz bir düğün istiyorsanız seçtiğiniz düğün kostümleri de buna göre olmalı. Sizler için tasarlanan, JFC Store 2014 damatlık koleksiyonuna göz atmanızda fayda var …

       JFC Store, 2014 yaz mevsimi damatlıkları ile erkeğin en asil halini yansıtıyor...Stil sahibi damatlıklar, büyük günde uzun saatlar rahat edebileceğiniz altarnetif modelleri ile şıklık sağlıyor. JFC Store, sizin için tasarladığı damatlıklar da, kumaş ve renk seçenekleri ile, sizi bu güne hazırlıyor. Slimfit takım elbise ve smokinler, Frak modellerin, takım elbiselerin ve damatlık takımların vaz geçilmez aksesuarları zengin alternatifleri seçeneklerinize sunulmuştur.

         Fonksiyonel Damatlık. Damatlığınızı daha sonra günlük hayatta kullanın... Nasılmı? Takım elbiselerin yakalarındaki çıkartılabilen mono yaka, şal yaka, sivri yaka, düğün sonrasında gardolap bekçisi olmaması ve kullanabilmesi için tasarladık. Renklerde beyaz, lacivert ve siyah beyaz kombinler her zaman olmuştur, ama Damatlık Takım elbiselerinde renklerde, vaz geçilemez siyahın asilliği her zaman moda. Diğer alternatif renkleride unutmadık. Uzun kol atayaka gömlek ve alternatifleri. Aksesuarlarda renk ve kumaş seçenekleri ile, vaz geçilemez saten kemer, kuşak, yelek, fular takımı ve kravatlar. Kol düğmesi, kravat iğnesi, mendiller... Damatlık rugan, deri, seçenekleriyle ayakkabıları sizler için düşündük ve hazırladık.

         2014 yılına özel olarak tasarlanan damatlık modelleri tüm mağazalarda yerini almış durumdadır. JFC Store erkeğin ihtiyacı olan A'dan Z'ye tüm ürün gamlarını çatısında toparlayan, her tarza hitap eden model seçenekleri ile, 10 kendi mağazalar zincirinde sizleri bekliyor.

Mutlulukar dileriz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23