• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İzmir bu yıl konserlere 92 milyon lira ödeyecek

Yeniakit Publisher
2024-09-06 12:55:00 -
İzmir bu yıl konserlere 92 milyon lira ödeyecek

Dilruba Kayserilioğlu’nun da onur konuğu olarak ağırlandığı 93. İzmir Enternasyonal Fuarında yandaşlarına 36 milyon 480 bin TL ödeme yapacağı öğrenilen CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi 2024 yılında konserler için devasa bir bütçe ayırdığı ortaya çıktı.

Sebahattin Ayan  İstanbul

Eski Başkan Tunç Soyer yönetimi tarafından yapılan ihalelerde 2024 yılı içinde gerçekleşecek konserler için toplamda 92 milyon 297 bin TL ödeyeceği öğrenildi. Yeni başkan Cemil Tugay’ın ise ihalelerin hiçbirini iptal etmediği belirtildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Uğur İnan Atmaca, israfa ilişkin şunları dile getirdi: “Soyer dönemiyle hesaplaşma yoluna giden Tugay, nedense konser ihalelerinin hiçbirini iptal etmemiş. Yüzlerce emekçi kardeşimizin işine son verdi, İzbeton ve kooperatifler üzerinden geçtiğimiz dönemin sorgulanmasına yol verdi, Botanik EXPO gibi birçok projeyi rafa kaldırdı, yıkılan belediye binasının yerine sembolik bir bina yapılması yönünde alınan karar gibi birçok karar iptal edildi, Soyer’e yakın olduğunu düşündüğü herkesi görevden aldı. Soyer’in izlerini silmeye yönelik hamleler, nedense konser ve organizasyon ihaleleri konusunda farklı bir çizgide ilerledi. Belediyeyi mali disipline kavuşturma bahanesiyle emekçileri SDT konusunda aylarca strese sokan Tugay’a tavsiyemiz, bundan sonraki konser ihalelerini iptal etmesi, kentin kronik sorunlarının çözümüne odaklanmasıdır.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan Hüseyin

Ne güzel işde.... Çağdaş oluyor millet Dibine kadar raki içsinler Lgbt de gelince ohhh Tam chp cümbüşü.. cehennemi zümera

Eren

İzmiri bok götürüyor. Buda belediye bütçesini fifti fifti g……. Klasik chp. Ya heykelle yada bu tür laylomla….. her şekilde bir kılıfla çalıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23