• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyice şaşırdılar… CHP işi gücü bıraktı ‘Türkiye’ muhalefetine soyundu!

Yeniakit Publisher
2024-07-26 18:18:00 -
İyice şaşırdılar… CHP işi gücü bıraktı ‘Türkiye’ muhalefetine soyundu!

CHP, azgın azınlığa yaranmak için ne yapacağını şaşırdı. İktidara muhalif olayım derken, Türkiye yarına olan adımlara da muhalif olmaya başladı. Suriye’nin kuzeyinde kurulmak istenen terör devletini engellemek için Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’de bulunmasını eleştiren, Libya tezkeresine karşı çakarak ‘Libya’da ne işimiz var?’ diyen CHP, şimdi de TSK unsurlarının Somali'de 2 yıl süreyle görevlendirilmesine ilişkin TBMM'ye gönderilen Cumhurbaşkanlığı tezkeresine muhalif oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Türkiye yararına görevlendirildiği her bölge için ‘Orada ne işimiz var?’ diyen CHP’yi tarihler haksız çıkartırken, CHP’liler şimdi de TSK unsurlarının Somali'de bulundurulmasına karşı çıktı.


CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ile Somali arasındaki savunma işbirliği anlaşması çerçevesinde TSK unsurlarının, Somali'nin terörizm ve diğer tehditlere karşı güvenliğinin sağlanması faaliyetlerine destek amacıyla bu ülkede 2 yıl süreyle görevlendirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresinin TBMM Başkanlığına gönderildiğini anımsattı. Tan, söz konusu anlaşmanın, "TBMM Genel Kurulu gündemine gelen en sakıncalı tezkerelerden biri" olduğunu savundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Toplanın terk edin meclisi siz kimsiniz ya tc ne muhalif zihniyetin eylemlerini daha ne kadar izleyecez pkk lı dem bir siz iki utanın ya vergilerden nemalanıyor midenize indiriyorsunuz yüz senedir bir adam olmadınız CD üşün yakamızdan

Murat gözükara

Yahu utanıyorum şu Atamın partisinden ...ABD nin ne işi var...önce onu sorgula...PKK yatak odana girer yoksa ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23