• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Partililer El Cezire'nin muhabirine saldırdı

Yeniakit Publisher
2023-05-09 00:23:00 -

14 Mayıs'taki tarihi seçime 5 gün kala muhaliflerin aşırıcı tutumları bir kez daha kendini gösterdi. İYİ Partililer, Arapça yayın yapan El Cezire'nin kadın muhabirine saldırdı.

Ümraniye'de seçim çadırlarını tek tek dolaşarak vatandaşlara soru soran kadın muhabire yaklaşan bir İYİ Partili pervasızca bir şekilde, ''Burası Türkiye burada Arapça konuşamazsın, ülkene dön" ifadelerini kullanarak yayınını engellemeye çalıştı.

Irkçı ifadeleri duymazdan gelen muhabir, Arapça haber anonsunu devam ettirince İyi Partili üstüne yürüyerek eline vurdu. Olay büyümeden polis İyi Partiliye müdahale etti.

Fanatik ve aşırıcı ırkçılar, Türkiye'de sahte haberler yapan CNN - BBC gibi İngilizce yayın yapan Batılı haber kuruluşlarına şimdiye kadar bir tepki göstermedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Desteci, Akşener Türk Milliyetçisi değildir, ifadesinin doğruluğu burada da bir kez daha ispatlanmış oluyor, nasıl; İYİ Partililerin hiç biri, batılı gazetecilerin hiç birine böylesi çirkin müdahale yapmamıştır, oysa batılılar çok çirkin niyet üzere olduklarını hepimiz bildiğimiz halde, demek ki İYİ Partililerde batılı basın gibi çok çirkin niyette olduğu ortaya çıkıyor.

HPli

Spikeri buzlamadan göstermeyin namahremdir,makyajlıdır günahtır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23