• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti'den Taksim bombacısını aklama çabası! "Milliyetçi" Akşener bu sözlerin hesabını nasıl verecek?

Yeniakit Publisher
2022-11-17 21:37:00 - 2022-11-17 23:02:47

Halk TV canlı yayınında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, Taksim İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıyı düzenlenen terör örgütünü aklamak için akla ziyan ifadeler kullandı.

 Yeniakit.com.tr 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kamil Erozan, ittifak ortakları CHP'nin yarı resmi yayın organı Halk TV'de konuştu.

İstiklal'deki hain saldırıyı düzenleyen terör örgütünü aklama misyonunu üstlenen İP'li Erozan, akla ziyan ifadeler kullandı.

İstiklal Caddesi'nde bombayı patlatan Ahlam Albashir'in terörist olduğunu ispatlamaya yeterli delil olmadığını söyleyen İP'li Ahmet Kamil Erozan, şu ifadeleri kullandı:

Yakaladılar, gözaltına aldılar, tutukladılar.. Bu kadının terörist olarak tanımlanması için elde ne delil var bilmiyorum. O kadın elindeki paketin içinde ne olduğunu da bilmiyor olabilir. Telefon üzerinden yapılan dolandırıcılıkları biliyorsunuz. Belki "al torbayı götür ağacın altına bırak" dediler. Olay maalesef sıcak. Bunun ayrıntısına girilmesi lazım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Akın

Bu fistanlı gerçekten,Ermeni , Türk ve İslam düşmanı, kripto ajan.Yillar önce yerleştirilmiş.Köcek herifin dediğine bak,sanki bombayı birakani kendi göndermiş gibi konuşuyor.Bunlar da ;mahrem PKK'lılar değilse nedir?Milliciler derhal terk edin bu kötü yapıyı,yoksa topyekûn yanarsıniz.

Harun raşit öz

bunlar chpkk nın çizgisinden çıkamaz hale geldiler millete bir de yalan söylüyorlar 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23