• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti'den Ersan Şen açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-03-05 18:15:00 -
İYİ Parti'den Ersan Şen açıklaması

Ersan Şen'in aday olacağı yönündeki iddialar hakkında konuşan İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Cihan Paçacı, "Bu konuda bir şey bilmiyorum, sadece televizyondan izledim" dedi.

İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Cihan Paçacı, akademisyen Ersan Şen'in Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili iddiaların hatırlatılması üzerine, "Bu konuda bir şey bilmiyorum. Sadece televizyondan izledim" değerlendirmesinde bulundu.

Paçacı, parti genel merkezine geldi.

Basın mensuplarının avukat Ersan Şen'in Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda İYİ Parti yetkilileriyle görüşüp görüşmediği yönündeki soruları üzerine Paçacı, "Bu konuda bir şey bilmiyorum. Sadece televizyondan izledim" yanıtını verdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu da parti genel merkezine gelişinde gazetecilerin altılı masayla ilgili sorularını "Konuşmaya yetkim yok." şeklinde cevaplandırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emir

ne günlere kaldık. diyorlar ya kıyamete yakın boş beleş kof birtakım güruh söz sahibi olacak hatta başa geçecek ülke yönetecek.o günleri yaşıyor gibiyiz.Rabbim sonumuzu hayır eylesin.güler misin ağlar mısın. deprem yaraları henüz sarılmadan şunların haline pespayeliğine bakın.çok büyük felaketle karşı karşıyayız daha da ne olacağı ne felaketler olacağı içimizde bir korku iken kuraklık yurdumuzu etkilemişken nerddeprem olacağını beklerken şu güruhun haline bakın. ey milletim kendimize gelelim.dua edelim.bu güruhun ne olduğunu iyi bilelim lütfen...

Gültekin

Ersan Şen kardeşimizde halk olarak Cumhurbaşkanı vasıflarını hiç göremedik. Bu görev gönül işidir, sevda işidir, sabır işidir, fedakarlık işidir, cömert olma işidir, halkı için, devleti için sevdiklerinden vaz geçme işidir, bunların hangisi bunda var?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23