• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyi Parti'deki tiyatro Yavuz Ağıralioğlu'na soruldu! Meral Akşener'i kızdıracak sözler

Yeniakit Publisher
2022-07-07 13:10:00 - 2022-07-07 13:15:21
İyi Parti'deki tiyatro Yavuz Ağıralioğlu'na soruldu! Meral Akşener'i kızdıracak sözler

İyi Parti'nin mağdur sıfatı takarak kürsüye çıkardığı şahısların gerçekte öyle olmadığı defalarca ortaya çıktı. Kamuoyunda büyük tepki gören tiyatrolarla ilgili konuşan İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, kendi partisini eleştirerek, "Tenkitlere katılıyorum, hepsi çok kıymetli. Ben de bu insanların özenle, dikkat edilerek seçilmesinden yanayım." ifadelerini kullandı.

CHP ile kol kola girerek terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği yapan İyi Parti'de İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, dün akşam TVNet'te Taha Hüseyin Karagöz'ün sunduğu Sert Sorular programının konuğu oldu.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener tarafından her hafta partisinin grup toplantılarında kürsüye çıkarılan vatandaşlar hakkında da konuştu.

İyi Parti'nin mağdur sıfatı takarak kürsüye çıkardığı şahısların gerçekte öyle olmadığı defalarca ortaya çıktı.

Kamuoyunda büyük tepki gören tiyatrolarla ilgili konuşan İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, kendi partisini eleştirerek, "Tenkitlere katılıyorum, hepsi çok kıymetli. Ben de bu insanların özenle, dikkat edilerek seçilmesinden yanayım." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yasemin

Zaten yaşlı kadın neden kızdırıyorsunuz. Kalp krizi geçirir yatağa düşer. Yapmayın böyle ya! Nenelere saygılı olun.

cuma aktaş

E tamam da o zman bu adam partisinin Türkiyeye operasyon çektiğini kabul ediyor olması lazım. E budurumda bu olaydan haberdar olarak kendisi de bu operasyonlara göz yuman veya destekleyen kişilerden biri olmuyor mu ? Hala bu hain yapı içerisinde kalmak ağırına gitmiyor mu ? Kendisini onursuz hissetmiyor mu ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23