• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İYİ Parti'de kopuş sürüyor! İstifasını duyurdu

Yeniakit Publisher
2024-02-22 22:09:00 - 2024-02-22 22:11:26
İYİ Parti'de kopuş sürüyor! İstifasını duyurdu

Yerel seçim sürecinde kopuşlar yaşayan İYİ Parti'de bir istifa daha geldi. İYİ Parti Uşak İl Kadın Politikalar Başkanı Gülsüm Bayraktar partisinden istifa ederken, Belediye Meclis üyeliğinden de çekildiğini açıkladı.

İYİ Parti Uşak İl Kadın Politikalar Başkanı Gülsüm Bayraktar sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda partisinden istifa ederken, Belediye Meclis üyeliği adaylığından çekildiğini açıkladı. Bayraktar sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada 2020 yılında katıldığı İYİ Parti’de son iki yıldır yapmış olduğu İl Kadın Politikalar başkanlığından istifa ettiğini ve Belediye Meclis üyeliği adaylığından çekildiğini dile getirdi.

Gülsüm Bayraktar, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Belediye Meclis Üyeliği aday listesinin liyakatsız ve İl Başkanımızın yakın çevresinden oluştuğunu gördüm. Daha düne kadar partimize bile gelmeyen kişilerden listenin oluştuğunu gördüm. Emek veren bunca kadınımızın emeğinin göz ardı edildiğini gördüm. Tepkim sıralama değildir kesinlikle.

Kadınlara verilen değerin olmadığını görmemdir. Genel başkanı kadın olan bir parti olarak, diğer siyasi partilerin kadın kolları başkanlarının ön sıralarda yer alması, Kadın Politikaları Başkanı olarak 12. sırada yer almam bize gönül veren Uşaklı kadınlar tarafından hayretle karşılandı. Bu duruma sessiz ve seyirci kalan İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Gür'ü de şaşkınlıkla karşılıyorum. Bu süreçte bize destek veren binlerce Uşaklı kadınlarımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Takdiri Uşak halkına ve Uşaklı kadınlara bırakıyorum”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

es bre döndü yinge..

döndü yingemize bakın; salı günleri şakşakçıları şak şak ettikçe bir coşuyor,bir coşuyor.. aman aman aman. sanki bütün türkiye ipli.31 martta silip süpürecek, 2028 de cumbaba pardon cumnene. mezarlıkta ıslık çalma misali. ne özgüven,ne cesaret, ne küstahlık,mutluluk,meydan okuma... acaba evinde başını iki eli arasına alınca neler hissediyor,neler düşünüyor..31 martta ne kılıf uyduracak hezimetine...kuyruğu nasıl da dik tut(ar gibi yapıyorlar)uyorlar.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23