• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İtperest terörü bitmiyor! 4 yaşındaki çocuk köpek saldırısında...

Yeniakit Publisher
2023-08-24 10:20:00 -
İtperest terörü bitmiyor! 4 yaşındaki çocuk köpek saldırısında...

Karabük'te sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki çocuk yaralandı.

Karabük'te sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 4 yaşındaki çocuk yaralandı.

5000 Evler 75. Yıl Mahallesi 118. Sokak'taki parkta 12 yaşındaki ağabeyi Mehmet ile oyun oynayan Bartu Aktın, köpeklerin saldırısına uğradı.

Küçük çocuk sırtından yaralanırken bunu gören annesi Neslihan Aktın ve çevredeki vatandaşlar köpekleri kovalayarak bölgeden uzaklaştırdı.
Ailesi tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Bartu Aktın, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Bartu'nun annesi Neslihan Aktın, AA muhabirine, akşam çocuk parkında oğlunu köpeğin ısırdığını söyledi.

Çocuğuna 3-4 köpeğin birden saldırdığını belirten Neslihan A, "Bugün çocuğuma olan yarın başkasının çocuğuna da olabilir. Lütfen herkes duyarlı olsun. Biz gerekli işlemleri yaptırdık. Çocuğumun tedavisini de yaptırdık. Gerekli adli işlemleri de yaptırdık. Biz bu durumdan şikayetçiyiz. Biz de hayvanseveriz ama önlem alınmasını istiyoruz." dedi. AA

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vlkn

"itperest" mi??? bu nasıl saçma sapan bir kelimedir ya. sokaklar hayvan kaynıyor. bu işe bir çözümünüz yoksa böyle dangalakça kelimelerle hedef saptırmayın. dünyada bu işi halleden onlarca ülke var, bir şey bilmiyorsanız gidin onlara bakın onlara sorun. itperestmiş..

ahmet yüksel

Avrupalı olacağız diye illa ki gavur mu olalım.Ne kadar pis bu müslüman millete zulmedecek rezil kanun var sa millete bela edildi. istanbul sözleşmesi (erkeklere kölelik kanunu) ; hayvan hakları (hayvanların insanları ısırma koparma öldürme özgürlüğü) ;ifade özgürlüğü (dine imana kitaba sövme özgürlük putlaştırılmış rejim e eleştiri bile 1924 den kalma kanunlarla yasak ...Bu arada istanbul sözleşmesi 6284 sayılı aile yıkım kanununun zarfıydı.Zarf yırtıp attık diyenlere duyrulur 6284 sayılı gavurun bile reddettiği kanun can almaya yuva yıkmaya devam ediyor. Bu arada köpeklerin sesi 65 desibelden yüksek değilse 24 saat havlayabilirlermiş.Ama benim çocuğum gece ağlarsa komşu şikayet ettiğinde ben çocuğu susturmak zorundayım ama köpekler havlamakda ısırmakta saldırmakta özgür....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23