• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz

Yeniakit Publisher
2023-10-23 19:10:00 -
İsveç'ten Türkiye açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruz

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü'nü imzalamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü'nü imzalamasını ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunmasını memnuniyetle karşılıyoruz. Şimdi Meclis prosedürleri başlayacak. NATO'ya üye olmayı dört gözle bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan bugün, İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü'nü imzalamıştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "İsveç'in NATO'ya Katılım Protokolü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 23 Ekim 2023 tarihinde imzalanarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sevk edilmiştir." ifadesi kullanılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bekir

Ruslara Kibristaki mavi vatandaki gazin 25% hibe edelim. Ruslara Rus donanma gemilerinin Akdenizde ikmali icin Kuzey Kibrista bir deniz ussu. Cezayirde bir tam tesekullu deniz ussu. Sonra Libyanin Turklerle iyi gecinen bolumunde Ruslara yine tam tesekullu 5yildilzi Antalya otelleri gibi bir deniz ussu hediye edelim. Sonra bitmedi, en son hediye biz Natodan cikip, malatya, ege, incirlik usslerini kapatalim.Ruslarda muslumanlara nukleer selsiye saglasin ve en ust duzey silahlari versin ve Hamas ve Hizbullaha destek versin. Ruslar gercek hristiyanlar. Rus taraftari Ermenilerde oyle.

önce kendiaynanıza bakın.meclise usulen gönderildi.

ırak ve suriye harekatlarımıza libya ile deniz anlaşmamıza azerbaycana yardımlarımıza karşı çıkan chp ne kadar vatansever halbuki değil mi.. iflah olmaz asırlık bağımlılık biatçilik.vatan için her şeyin aleyhine oynayan chp niz bu sefer isveç e hayır diyecek.kurnazlık çakallık bulanık suda balık avlamak böyle bir şey.asırlık hatta 1.5 asırlık hinlik.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23