• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstifa edip yeni parti kuran kimdi? Sarıgül kendini 'CHP'nin marabası' ilan etti

Yeniakit Publisher
2024-02-17 17:24:00 -

Daha önce CHP'den ayrılarak Türkiye Değişim Hareketi adlı parti kuran sonrasında milletvekilliği için partiyi kapatıp geri dönen Mustafa Sarıgül kendini 'CHP'nin marabası' ilan etti

 RECEP YEŞİL  İSTANBUL  

CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN Türk'te Hakan Çelik'in konuğu oldu. Sarıgül programda ilginç ifadeler kullandı.

Kendini 'CHP'nin marabası' ilan etti

Mustafa Sarıgül yaptığı açıklamada "Sarıgül CHP'nin marabasıdır, ırgatıdır." dedi.

İstifa edip yeni parti kuran kimdi?

Daha önce CHP'den ayrılarak "Türkiye'nin tek demokratik partisi biz olacağız" sözleriyle Türkiye Değişim Hareketi isimli partiyi kuran Sarıgül, 2023 Genel Seçimleri öncesi teklif edilen milletvekilliği sonrası partinin kepengini indirmiş ve CHP'ye geri dönmüştü.

Lafıyla uygulamasının çelişen Sarıgül'e vatandaşlar "İstifa edip yeni parti kuran kimdi?" sorusunu sordu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

GENÇTÜRK

Mesut Yılmaz imamoglunu chp ye almaları için tam 4 defa Mustafa Sarigul u aramış. Ayrıca Trabzon spor başkanı Sadri Şener de chp ye almaları için aramış. İmamoğlu mi chp li imiş?

Millet

Sen bunların ayrılıp parti kurması tekral CHP'ye geri dönmeleri parti kurdu Sarıgül baktıki pabuç pahalı parti kapatıp geri CHP ye geri geldi şimdi il ilçe gençlik kolları kısacası kim ugraşacak bunlarla nasılsa deniz Baykal da yok partide Şişli belediye başkanılığda tükendi DSP girdi boyunun ölçüsünü aldı kimse seçmen itibar etmedi kemal Kılıçdaroğlu gel sen Erzincan dan milletvekili ol benden sonra CHP genel başkan olursun özgür Özel den sonra yanı 31Martta özel inecek CHP genel başkanlık koltuğundan daha doğrusu indirecekler Sarıgül ben varım diyecek CHP kim gelirse gelsin CHP halkın yanında itibari yüzde 20 yirmi 25 iktidar olmaz olamaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23