• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Siyonist işgalcilere dehşeti yaşatacak o tugay! Paylaşımı bile korkuttu

Yeniakit Publisher
2024-09-02 02:04:00 -
İşte Siyonist işgalcilere dehşeti yaşatacak o tugay! Paylaşımı bile korkuttu

Hamas'tan sonra Gazze Şeridi'ndeki en büyük silahlı oluşum ve Filistin İslami Cihat Örgütü'nün askerî kanadı olan Kudüs Tugayları, Batı Şeria şehri ve kamplarındaki operasyonlarını anlatan bir bildiri yayınladı. Kudüs Tugayları, işgalci İsrail askerlerini yeni bir direniş çalışması aşamasıyla tehdit etti.

Filistin'in Batı Şeria bölgesinde bulunan Kudüs Tugayları, işgalci İsrail'e karşı operasyonlarının tamamını duyuran bir bildiri yayınladı.

Açıklamada, "İşgal güçleriyle birkaç gün süren şiddetli çatışmalar ve şiddetli çatışmaların ardından, düşmanın Batı Şeria'daki birçok şehre yönelik başlattığı vahşi saldırıda, Kamp Terörü adını verdiğimiz yeni bir çatışma turu başlatıldı. Halkımızın işgalciye karşı yürüttüğü Mescid-i Aksa Tufanı kapsamında, son dönemdeki en önemli gelişmeleri halkımıza aktarıyoruz.”

Açıklamada, Tubas Taburu'nun düşman askerleri ve araçlarını hedef alan 5 patlayıcı madde patlatması gerçekleştirdiği belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer MUHTAR

Artık her hücre ayaklanması her can ALLAH AZZE VE CELL NİN DİNÎ MÜBİN İSLÂM İÇİN CİHAD ETMELİ İSLÂM DEVLET LERİ HALKA YOL AÇMALI HANİ KENDİLERİ KORKAK TAVUK GİBİ KOLTUKLARA TÜNEYE BİLİRLER AMA MÜSLÜMAN HALKLARA SINIRLAR AÇMALILAR

...

haniye'nin hesabı abbas'ın kellesi alınarak sorulur!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23