• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte o anlar! Meral Akşener'e Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş sorusu

Yeniakit Publisher
2023-03-04 14:22:00 -

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin belediye başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. Akşener, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın açıklamalarının basın mensuplarınca kendisine yöneltilmesi üzerine, "Sağ olun, teşekkürler" dedi.

İYİ Parti lideri Meral  Akşener, partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantının düzenlendiği ek binaya saat 11.10'da giriş yaptı.

Akşener, burada görevine geri dönen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı ile de el sıkıştı.

İmamoğlu ve Yavaş sorusu

Akşener, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın açıklamalarının basın mensuplarınca kendisine yöneltilmesi üzerine, "Sağ olun, teşekkürler" dedi.

Edinilen bilgilere göre seçimlerin, Altılı Masa sürecinin ve cumhurbaşkanı adaylığı konularının görüşüleceği toplantının ardından Akşener, saat 14.00'te partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle de bir araya gelecek. Bu toplantıda da yine aynı konular görüşülecek.

Öte yandan, Akşener'in partisinin belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantı devam ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüso

Meral Hanım mevlananın sözünü yanlış anlamış, "Dön dolaş yine gel" değil "Ne olursan ol yine gel" burada hakka gel. Demiş. Teröristlere gel dememiş.

Hüso

Hepsi Yeşilçam filmlerinde sonuna kadar oynamayı hak ediyorlar. Fırıldak İmamoğlu, Dansöz Meral, Yalan Makinası Kılıçdaryan, Mikrofon Mansur, Dinin Temel Direği, Dokunma Babacan, Çapsız Ahmet , Gültekin dünümüzü çalanlara yarınları çaldırtman, Hdp Terör Yuvası filmlerini çevirirlerdi. Seyredermiyiz şimdilik seyrediyoruz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23