• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte HDP zihniyeti: Ayasofya'yı camiye çevirdiniz de ne oldu?...

Yeniakit Publisher
2023-09-21 22:14:00 -
İşte HDP zihniyeti: Ayasofya'yı camiye çevirdiniz de ne oldu?...

Ayasofya'nın yeniden ibadete açılmasının üzerinden uzun bir zaman geçerken HDP'li Nesimi Aday, Ayasofya'nın ibadete açılmasını hedef aldı. Aday, skandal açıklamalarda bulundu.

Yıllarca müze statüsündeki yapı 86 yıl sonra 24 Temmuz 2020'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla ibadethane statüsüne geçirildi. Terör örgütünün PKK'nın siyasi uzantısı HDP Ayasofya'nın camiye çevrilmesinden rahatsız oldu.

"Bin yıllık kiliseyi camiye çevirince başınız göğe mi erdi"

HDP PM üyesi Nesimi Aday, PKK'nın televizyon kanalında "Ayasofya'yı camiye çevirdiniz de ne oldu? Bin yıllık kiliseyi camiye çevirince başınız göğe mi erdi?" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ADIYAMANLI

... ne anlar, ya müslüman olan ne olduğunu anlar, yani senin yaptığında iştir, deliler ha bire bir kapının deliğinden bakıyorlar sırasıyla başhekimde merak ediyor ve sıraya giriyor, o da bakıyor ve diyor ya bir şey göremiyorum, deliler de diyor ya biz kırk yıldır bakıyoruz bir şey göremiyoruz, sen hemen mi göreceksin, yani hele bi boy abdesti al, kelimei şehadeti gönülden getir ve gel orada bi şükür secdesi yap gönülden ama nerede, abd istemez ise siz tuvalete bile gitmezsiniz, artık musallaya geldiğinizde herşeyi görürsün neyin nereye erdiğini görürsün ama iş işten geçmiş olur ve pilin bitmiş olur, bir şey yapamazsın, rüyalarında birçok şeyler görürsün ama ....'in halen yerinde ve kıpırdamamışsındır, bu örneği anlamış isen, biz müslümanlarında neler kazandığını anlamış olursun, ama ben yine de sizin gibilerden şüpheleniyorum, ancak musalla taşında öğrenirsiniz, ancak o da geç olmuş olur.

muş ovası

ayasofyayı camiye çevirdik baktıkça içimiz açılıyor. İstanbulu aldık, Ayasofyayı cami yaptık, bizansı yıktık Elhamdullilah.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23