• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Hamas ile İsrail'in farkı! Esirler ölme noktasında....

Yeniakit Publisher
2024-07-17 17:45:00 - 2024-07-17 21:15:58
İşte Hamas ile İsrail'in farkı! Esirler ölme noktasında....

Siyonist İsrail Gazze Şeridi'nde alıkoyduğu 16 Filistinliyi serbest bıraktı.

Serbest bırakılan esir Filistinlilerin İsrail'in Kissufim bölgesinden Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'a giriş yaptığı aktarıldı.

Esirlerden 13'ünün sağlık durumlarının kötü olması nedeniyle Deir el-Balah kentindeki El Aksa Şehitleri Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Serbest kalanlar arasında 10 Mayıs'ta Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampından alıkonulan görme engelli genç Nader Asaliya'nın ve yaşlı bir kadının da bulunduğu ifade edildi.

Filistinliler, alıkonuldukları süre boyunca darp, işkence ve hakarete maruz kaldıklarını söyledi.

Hamas'ın bıraktığı esirlerin sağlık durumlarıyla Filistinli esirlerin sağlık durumları karşılaştırılınca, siyonist vahşet bir kez daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz dönemde yapılan esir takası anlaşması kapsamında Hamas'ın serbest bıraktığı İsrailli esirler, mücahidlere teşekkür ederek ayrılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hangi İnsanlık

Onların ikisinde de insanlık yok.

Gültekin

HİÇ BİR DEVLET GELENEĞİ OLMAYAN, TOPLAMA VE ZORLAMA NÜFUSLARLA KURULAN ÇAKMA DEVLETTE ELBETTE İNSANLIK ANLAYIŞI BEKLENEMEZ, FAKAT BEN DEVLETİM DİYEN, ADALETE, İNSANLIĞA, HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE, VİCDANLARA, AHLAKA, MERHAMETE, BÜTÜN İNSANİ KURALLARA UYGUN DEVLETİNİ YÖNETENLER İNSAN OLABİLİR, SİYONİST YAHUDİLER GEÇMİŞİNİ, TARİHİNİ YENİ NESİLLERİNE OKUTSUNLAR, ATALARININ NASIL ASİLİK YAPIP DA ALLAH'A KARŞI GELEREK ONUN BÜTÜN RESULLERİNİ ÖLÜDRDÜKLERİNİ, YARALADIKLARINI, SAKATLADIKLARINI VE NASIL İNKAR ETTİKLERİNİ GÖRSÜNLER DE BU IRKÇI HATALI VE YANLIŞ YOLLARI İNSANLŞIK ADINA BIRAKIP DA KENDİLERİNİ KURTARSINLAR, YARATILANLAR BU VAHŞETİ DURDURMAZSA, YAPILANLARIN HESABINI HİÇ KİMSE SORMAZ DİYE DÜŞÜNENLER, ZAMANI GELİNCE YAŞAYACAKLAREI FELAKETLERDE GÖREN GERÇEK GÖZLERİNİ AÇACAKLAR AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLACAK, DÜNYADA DA, AHİRETTE DE, YAŞACAK OLAN YAPILAN İNSANLIKLARDIR, GERİSİ BOŞ VE TEFERRUATTIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23