• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Cumhuriyetin Gazetesi'nin o rezil haberi!

Yeniakit Publisher
2014-02-18 12:29:29 - 2014-02-18 12:59:46
İşte Cumhuriyetin Gazetesi'nin o rezil haberi!

17 Aralık Operasyonu sonrasında paralel medyayla aynı dili konuşan Cumhuriyet Gazetesi, din düşmanlığında sınır tanımıyor.

İşte Cumhuriyet Gazetesi'nin o rezil haberi:

Türban takan kız izcilerle gündeme gelen Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, çocuk izcileri cuma namazına götürdü. İzcilik Kulübü Başkanı Aydın Erdem, “Onlara, izcilikte birinci görevin Allah’a karşı olduğunu öğrettik. İnanan insanlar olarak Rabbimize karşı görevlerimizi diğer işlerimizden önde tutuyoruz” dedi. Türbanlı izcilerle gündeme gelen Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, merkez Sarıçam ilçesinin Kürkçüler Mahallesi’nde yapılacak kamp öncesi izci çocukları ve velilerini cuma namazına götürdü.

Merkez Sabancı Camisi’nde cuma namazı kılan izcilere, namaz sonrasında Seyhan Müftüsü Halil Uzun ve cami imamı ile anı fotoğrafı çektirilmesinin ardından, hediyeler verildi. Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Aydın Erdem, “Kamp öncesi, seçmek gerektiğinde önce namaz diyen izcilerimizi cuma namazında buluşturduk. Onlara, izcilikte birinci görevin Allah’a karşı olduğunu öğrettik. Biz de inanan insanlar olarak Rabbimize karşı görevlerimizi diğer işlerimizden önde tutuyoruz. Bu bilinci, en önde gelen ibadetlerimizden biri olan namazı böyle birlikte coşku ile ve büyüklerle beraber kılarak izcilerimize de aktarmayı bir görev biliyoruz” dedi.

Keşşaf Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, daha önce bayram ve resmi törenlerde türban takan izci çocuklarla gündeme gelmişti.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23