• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte CHP'nin hizmeti: Bolu'da alt geçitler göle döndü!

Yeniakit Publisher
2024-07-20 16:53:57 - 2024-07-20 16:53:56

CHP Belediyesi'nin hizmet verdiği Bolu'da, yağmur nedeniyle yollar göle döndü. Alt geçitlerde onlarca araba mahsur kalırken vatandaşlar duruma isyan etti.

Sabah saatlerinde güneşli olan hava öğle saatlerinde yerini sağanağa bıraktı. Aniden bastıran sağanak sebebiyle vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı. Kısa sürede sokakları adeta göle çeviren sağanak yarım saatlik sürede etkisini yitirdi ancak altgeçitler göle döndü. Borazanlar Mahallesi, Paşaköy Mahallesi ve Kürkçüler TOKİ’de bulunan alt geçitlerde birçok araç mahsur kaldı.

Suda mahsur kaldı

Aracıyla alt geçitte mahsur kalan İsmail Çınar, “Yağıştan dolayı burada kaldım. Buranın yabancısıyım, Ankara’dan hastaneye ziyarete geldim. Ama maalesef burada kaldık. Yapacak bir şey yok. Yağış aniden bastırdı, ben kurtarırım zannettim ama kaldım. Bolu Emniyeti’ne çok teşekkür ediyorum. Sorun çözülene kadar komiserim bizimle beraber kaldı” dedi. Ayrıca İsmail Çınar, aracının suya düşen plakasını ise dakikalarca aradı.

Öte yandan, Kürkçüler TOKİ alt geçidine motosikletle giren 2 kişi suda mahsur kaldı. Canlarını zor kurtaran vatandaşlar motosikleti suyun içinde bıraktı. Ekiplerin alt geçitlerde su tahliye çalışmaları sürüyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Bolu'da adam bağımsız aday olsa bile kazanacak güçte, demekki Bolulu seçmen böyle aykırı sadece konuşan hizmet sunmayan birini seviyor. Yapacak bir şey yok, mesela İstanbul'u çöpten susuzluktan trafik çilesinden zamanının en mükemmel hizmetini sunan RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN bile hayırı yok sayıldı, İstanbul'un ve ileride de Türkiye'nin başına büyük bela olacak şaklabana oy verdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23