• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte bu olmadı! Fenerbahçe ve Galatasaray'ı üzecek haber

Yeniakit Publisher
2024-09-12 13:44:00 -
İşte bu olmadı! Fenerbahçe ve Galatasaray'ı üzecek haber

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Arthur’dan kötü haber geldi. Brezilyalı orta sahanın gelen teklifleri reddettiği açıklandı.

Transfer döneminin sona ermesine 1 gün kala Fenerbahçe ve Galatasaray’ı ilgilendiren bir haber İtalyan basınından gelmişti. Buna göre iki dev kulüp, Juventus’un gözden çıkardığı Brezilyalı orta saha Arthur ile ilgileniyordu. Çıkan haberlerde Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncu için teklif götürdüğünü de yazmıştı. Öte yandan Arthur’a Yunan kulüplerinin de talip olduğu iddia edilmişti.

KÖTÜ HABER GELDİ

İtalyan La Gazetta Dello Sport gazetesi, Brezilyalı orta saha oyuncusu ile ilgili Fenerbahçe ve Galatasaray’ı üzecek haberi verdi. Haberde Arthur’un teklifleri reddettiği belirtildi.

Brezilyalı oyuncunun hocası Thiago Motta’nın giden oyuncuları göz önüne bulundurarak Arthur’u sınırlı da olsa sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. İtalyan ekibi, Fenerbahçe’ye giden Kostic’in yanı sıra De Sciglio, Chiesa ve Rugani gibi oyuncularla yolları ayırdı. Öte yandan Nico Gonzalez transferi ise yaşanan prüzler sonrası iptal oldu. Juventus Teknik Direktörü Motta’nın Koopmeiners, Douglas Luiz, Thuram, Locatelli ve Fagioli ile birlikte Arthur’a da rotasyonda yer vermeyi planlıyor.

OCAK AYINDA ÜLKESİNE DÖNEBİLİR

Öte yandan Brezilyalı oyuncunun ocak ayında ülkesine dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Juventus’un bonuslar haricinde yıllık 5 milyıon euro alan Arthur’un maaş yükünden kurtulmak için ocak ayında gitmesine sıcak bakıyor. Tecrübeli oyuncu, yeni trnasfer Douglas Luiz’in yanı sıra golcü oyuncu Vlahovic ve Bremer ile birlikte en yüksek maaş alan isimlerden biri durumunda.

Brezilyalı oyuncu 2020 yılında Barcelona’dan Pjanic ile takas edilerek Juventus’a gelmişti. Transfer olduğu dönemde en yetenekli orta sahalardan biri olarak gösterilen Arthur, İtalya’da beklentilerin çok altında kaldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23