• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte Batı'nın vahşi yüzü! İngiltere Gazze'deki katliamı savundu

Yeniakit Publisher
2023-10-27 23:08:00 -
İşte Batı'nın vahşi yüzü! İngiltere Gazze'deki katliamı savundu

İngiltere Dışişleri Bakanı James Cleverly, İsrail'in Hamas'a karşı askeri harekatını genişlettiğini belirterek "İsrail'in uluslararası insancıl hukuk doğrultusunda kendini savunma hakkını destekliyor ve Filistinli sivillerin korunması için baskı yapmaya devam ediyoruz." ifadesini kullandı.

Cleverly, X hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail'in Hamas'a karşı askeri harekatını genişlettiğine işaret ederek ülkesinin en önemli önceliğinin, Gazze ve bölgedeki İngiliz vatandaşlarının güvenliği olmaya devam ettiğini bildirdi.

Bakan Cleverly, paylaşımında, "İsrail'in uluslararası insancıl hukuk doğrultusunda kendini savunma hakkını destekliyor ve Filistinli sivillerin korunması için baskı yapmaya devam ediyoruz." ifadesine yer verdi.

'Savunma hakkı' açıklamasını daha önce de kullanmıştı

Cleverly, kendisine daha önce birçok kez yöneltilen "Gazze'de ateşkes çağrısında bulunmayacak mısınız?" sorularına "İsrail'in kendini savunma hakkı olduğu" yanıtını vermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şükran

Allah'ım bu İsrail'in yok oluşunu görmeyi nasip et... Dünyanın gözü önünde masumları katlediyorlar... Allah'ım görünmez askerlerini gönder... Yardım et....

Gerçekler

Bu gerçekleri sizin yazmanız gerekirken ... elbet hesap günü var çıkıp ortalarda hamas diye haber yapmayın 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23