• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul’un ahengi Beylikdüzü’nde yükseliyor

Yeniakit Publisher
2013-04-07 22:51:00 - 2013-04-07 19:52:10
İstanbul’un ahengi Beylikdüzü’nde yükseliyor

Beylikdüzü Gürpınar’da konumlandırılan Ahenk İstanbul, yeşil ve mavinin buluştuğu göz kamaştıran bir panoramaya sahip... Ahenk İstanbul’da çocuklar için de bütün detaylar düşünülüyor.

EKONOMİ SERVİSİ
Kendine has yardımlaşma sistemiyle alt ve orta gelir grubunun uzun yıllardan bu yana ev sahibi yapan Eminevim bunun yanı sıra inşaat alanında da iddialı olduğunu gösterdi. Daha önce yapmış olduğu iş yeri, fabrika ve konut inşaatlarının yanı sıra yeni projesi Ahenk İstanbul ile görücüye çıkan Eminevim yeşilin maviyle buluştuğu yerde Beylikdüzü Gürpınar’da manzarası ve sunduğu sosyal imkânlarıyla bölgesinde öne çıkan projeler arasında yer alıyor. Projede farklılıkların uyumuna dikkat çeken Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Sadece bir yaşam alanında değil insanımızın ortak yaşam alanı sayabileceğimiz ülkemizde de farklılıkların birlikte ahengine her zaman ve her şeyden çok ihtiyacımız var” dedi.
İSTANBUL’UN YÜKSELEN
DEĞERİ ‘AHENK İSTANBUL’
İstanbul’un yeni yükselen değeri Beylikdüzü Gürpınar’da konumlandırılan Ahenk İstanbul, yeşil ile mavinin buluştuğu enfes bir panoramaya sahip oluşuyla göz kamaştırıyor. Yakın zamanda yapılan yatırımlarla modern bir görünüme kavuşan Beylikdüzü – Gürpınar, temiz sahiliyle dikkatleri üzerine çekerken, tabiatın yeşili, denizin ve gökyüzünün eşsiz mavisi Ahenk içinde sizi karşılıyor. İlerleyen yıllarda Avrupa yakasının gözde bölgelerinden olması beklenen Gürpınar’a değer katan Ahenk İstanbul bugünden yatırımcılarını bekliyor.
ÜSTÜN: TEMEL FİKRİ UYUM OLACAK
Ahenk İstanbul’un temel fikri, ahenk yani “uyum” üzerine kurulurken, yaşam alanı ile tabiata, mimarisiyle çevreye, yaşam konforu ile kente ve teknolojisi ile 21. yüzyıla uyumlu olarak tasarlanıyor.
Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, farklılıkların uyumuna dikkat çekerken, sadece bir yaşam alanında değil insanların ortak yaşam alanı sayılabilecek ülkemizde de farklılıkların birlikte ahengine her zaman ve her şeyden çok olduğunun altını çizdi.
EVİNİZİN ALTINDA
6 BİN 350 METREKARE
AVM OLACAK
Ahenk İstanbul, manzarası ve sunduğu sosyal imkânlarıyla bölgesinde öne çıkan projeler arasında yer alıyor. Projenin konumlandırıldığı bölge olan Beylikdüzü-Gürpınar, Osmanlı döneminde astım hastalarının tedavi edildiği bölge olarak biliniyor. Bu yönüyle temiz havasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Yüksek katlardan oluşmayan, yeni nesil konut ve yatay yaşam anlayışıyla üretilen Ahenk İstanbul’da çocuklar için de bütün detaylar düşünülüyor. Pek çok özelliğinin yanında günlük ihtiyaçların kolaylıkla karşılanabileceği 6 bin 350 metrekare alana sahip alışveriş merkezi ve her daire için özel bir alanın tasarlandığı tamamı kapalı otoparkıyla Ahenk İstanbul bölgesinde öne çıkıyor.
İLK 100 DAİRE FAİZSİZ KREDİLİ
72 AY TAKSİTLE
Bir Eminevim Projesi olan Ahenk İstanbul, konut sahibi olmanın ekonomik boyutunu da göz ardı etmiyor. Eminevim’in 2005 yılından bu yana on binlerce ailenin konut problemini kendine has sistemiyle çözme deneyimi bu projede de avantaja dönüşüyor. Emin grubunun, oluşturduğu sistemlerde veya sunduğu imkanlarda faizsiz olması temel prensibiyle hareket etmesi Ahenk İstanbul’da da kendini gösteriyor. Projenin ilk 100 dairesi için özel fiyatlar uygulanırken, 72 ay kredi kullanmaksızın faizsiz taksitlendirme beraberinde sunuluyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23