• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Sözleşmesi'yle şantaja maruz kalan Prof. Naki Erdemir'den önemli açıklamalar

Yeniakit Publisher
2020-08-05 21:10:00 - 2020-08-05 23:43:06
İstanbul Sözleşmesi'yle şantaja maruz kalan Prof. Naki Erdemir'den önemli açıklamalar

İfsat projesi İstanbul Sözleşmesi'yle öğrencisi tarafından şantaja uğrayan Prof. Dr. Naki Erdemir, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

İstanbul Sözleşmesi üzerinden bir kız öğrencinin şantajına maruz kalan Prof. Dr. Naki Erdemir, yeniakit.com.tr ‘Ülke Gündemi’nde, Mehmet Özmen’in İstanbul Sözleşmesi ve aileyi ifsad eden düzenlemelere ilişkin sorularını cevapladı.

Prof. Dr. Naki Erdemir, not vermediği takdirde "taciz etti" diye şikayet edeceğini söyleyen bir öğrencisinin şantajını anlattı. Öğrencisinin İstanbul Sözleşmesi'nin getirmiş olduğu "Kadının beyanı esastır" kanunu olan 6284'ü kullandığını söyleyen Erdemir, bu kanunun şantajcıları cesaretlendirdiğini belirtti. Hukukun haklının değil haksız da olsa kadının yanında yer aldığını vurgulayan Erdemir, öğrencisinin şantajı nedeniyle herkese eşit not vermek zorunda kaldığını söyledi.

Ayrıca Erdemir, cinsiyetsizleştirme planı olan "toplumsal cinsiyet eşitliği" projesinin okullarda hala okutulduğunu belirtti. Erdemir, İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmediği sürece gelenek, görenek, İslam ve milli değerlerden uzak nesiller yetişeceğini, Allah korkusunun kalmayacağını sözlerine ekledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deniz

Sayin hocam siz gercekten dindar insan varmi diye sorsaniz daha dogru olur ne nesli be ustam Ingilizcede bir terim var GAME OVER. Olay bitmiştir hocam bütün pislikler musluman Ailelerin içinde oluyor laikler zaten belli fakat müslüman Aileler bitmiş be hoca biz yetiştirmek ancak sahtekar hırsız uckagitci hilekar dolandırıcı vs. Nesil yetiştiriyoruz hocam belli etmiyor mu  

Vatandaş

İstanbul Sözleşmesi'ni savunanların ortak özelliği zinaya, fuhuşa, eşcinselliğe, homoseksüelliğe, lezbiyenliğe, alkole, kumara, çıplaklığa, eskortluğa, müstehcenliğe, teşhirciliğe tek kelime etmeyenlerdir. Bunlara mı düştü kadın hakkını savunmak. Hırsıza bankayı teslim etmekten farksız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23