• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul, İzmir ve 5 ilde alarm! Çok kuvvetli geliyor

Yeniakit Publisher
2024-09-02 00:26:00 -
İstanbul, İzmir ve 5 ilde alarm! Çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) gece yarısı flaş uyarı geldi. MGM, başta İstanbul olmak üzere İzmir, Manisa, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İç Ege'de halen devam eden gök gürültülü sağanağın, ilerleyen iki saatlik periyotta Manisa il geneli ile İzmir'in iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması öngörülüyor.

MGM'den yapılan açıklamada, yarın sabah İstanbul, İzmir, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Yollar deniz olur Bir saat yağmur yağar kayık ile gezintiye cik. Lafa gelince modern laik devletin ama yollarda yağmur giderimiz yok. Sadece laf üreticiler. Asfalt döşer ortada su birikir mübarek mehil denen birşey var çocuklu bir anne bebek arabası ile yoldan gitmesi gerekiyor Acaba neden ? Bütün belediyeler bu şekilde. Yaya yolu var maazallah dikkat etmeden gittin bu mu verilen Türk milletine sözler

Hıdır

Son iki haftadır meteorolojinin yaptığı İzmir tahminleri
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23