• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Istakoz yasak da Eyüpsultan’a karşı alkol serbest mi?

Yeniakit Publisher
2024-05-09 17:01:00 -

Akit TV'de ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, İBB'nin tepki çeken hareketi masaya yatırıldı.

İBB’nin Eyüpsultan ilçesindeki Haliç Kongre Merkezi Sahil Alanında gerçekleştirdiği “Avrupa Günü” kutlamasında katılımcılara içki ikram edildi. İBB personellerinin “16 milyon için çalışıyoruz” yazılı kurum yelekleriyle içki servis ettiği görüntülere yansıdı.

Akit TV'de ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, İBB'nin tepki çeken hareketi masaya yatırıldı.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan'ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Yazarı Murat Alan'ın yorumlarıyla yayınlanan programda, İBB'nin israf düşkünlüğüne vurgu yapıldı.

Karahasanoğlu, Anayasa'da gençlerin alkolden korunması gerektiğine yönelik madde olduğunu söyleyerek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediye bütçesinden, kamu hizmeti için devlet kasasından verilen paradan alkol alımının yapılmaması gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda programda, AK Partililerin kamuoyunu rahatsız eden ıstakoz yedikleri görüntüler de hatırlatıldı, ona tepki gösteren CHP'lilerin içki israfına sessiz kalmalarına dikkat çekildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Halil

Boşuna yorulmayın. Istanbul izmirleşti. Artık bu adama layık bir istanbullu var. Allah bu adamlara iktidar nasip etmesin. Izmirde bir nikahta duaya katlanamayanlar. Devlet içinde muhafazakarların varlığına nasıl katlanabilirki. Bizi zor günler bekliyor.

abbas

evet bunlar iyice ellerini açık ettiler bunların içkileri serbest
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23