• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrailliler Netanyahu'yu protesto etti

Yeniakit Publisher
2023-10-14 22:24:00 -
İsrailliler Netanyahu'yu protesto etti

Tel Aviv'de yüzlerce İsrailli, İsrail'de devam eden insani krizi derinleştiren saldırılar nedeniyle esir alınan yakınlarına destek gösterisi düzenledi. Gösteride Başbakan Netanyahu protesto edildi.

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nde insani krizi derinleştiren İsrail saldırıları devam ederken, Filistinli gruplar tarafından yakınları esir alınan İsrailliler, hükümet aleyhinde gösteri düzenledi.

İsrail basınındaki haberlere göre, başkent Tel Aviv'deki Savunma Bakanlığı önünde, yüzlerce İsrailli toplandı.

"Esir yakınlarına destek" gösterisi, Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı protestoya dönüştü. Eylemciler, "Netanyahu hapse gitsin" ve "Netanyahu istifa" sloganları attı.

Gösteride, "Netanyahu ellerin kana bulaştı", "Yalnız bırakıldık", "Esirleri hemen geri getirin" ve "Güven kalmadı, istifa" yazılı pankartlar dikkati çekti.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları ve diğer Filistinli gruplar, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı. Filistinli gruplar, Gazze Şeridi çevresindeki İsrail yerleşim yerleri ve askeri noktalardan çok sayıda sivil ve askeri esir almıştı.

İsrail'de her 5 Yahudi'den 4'ü, Filistinli grupların abluka altındaki Gazze Şeridi'nden 7 Ekim'de başlattığı saldırı ve sonuçları konusunda ülke yönetimini suçluyor.

İsrail'deki Diyalog Merkezi'nin (Dialog Center) ülke genelinde 620 Yahudi ile yaptığı ankete göre, katılanların yüzde 86'sı Gazze'deki Filistinli grupların saldırısından ülke yönetimini sorumlu tutuyor.

Kaynak: AA

Trump'tan katil Netanyahu mesajı!" target="_blank">
Trump'tan katil Netanyahu mesajı!
Trump'tan katil Netanyahu mesajı!

Dünya

Trump'tan katil Netanyahu mesajı!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YOLSUZLUK SUCLUSU SOYSUZ KATIL KENDI P..INİ GONDERSENE GAZZEYE NEDEN SIYONIST OLMAYAN GARIBAN ILIMLI YAHUDI HALKIN COCUKLARINI GONDERIYORSUN SIZDEN IMAN GUCÜ YÜKSEK VATAN SAVUNMASI YAPAN HAMAS IN UZERİNE?!?!

.....

EMPERYALIST-SIYONIST ABD YAHUDILIK DUSMANIDIR! AMACINA KARSI CIKAN BARIS YANLISI ANTISIYONISTLARI "ANTISEMITIST/YAHUDI JARSITI" OLARAK SUCLAMALARI TAM BIR KANDIRMACA/CARPITMA!!!

SIYONIST-EMPERTALIST ABD, D.AKDENIZE 3.UCAK GEMISINI GONDERIYOR: KIMIN ICIN??? AMERIKAN BUTCESINDENNIARA AYIRDIKLARI SURIYE/IRAK TA 2.ISRAIL/PKK DEVLETI PLANINI TURKIYE COPE ATTI.. KEN IMALATLARI DEAS I EMPERYSLIST-SIYONIST AMACLARI ICUN TEPE TEPE KULLANIYOR, ORADAN ORAYA TASIMALI TERORIST SERVISI YSPIYOR ABD!!! DEAS BUGUNE DEK SADECE MUSLUMANKARI/TURKIYEYI HEDEF ALDI...3.UCAK GEMISI BOLGEYE GELINCE 2 HAFTA SONRA "SURIYEDEKI PETROL KUYULARINA COKEN BU EMPERYALIST HAYDUT ABD, YINE DEASI BAHANE EDIP SURIYEYE YERLESMEYE , ORADAKI MEVCUDIYETINI KORUMAYA KALKABILIR!!! ISRAIL ELIYLE ŞAM VE HALEP HAVAALANLARINI KULLANIM DISI BIRAKTI!!! biz her halukarda kendi gobegimizivde keseriz, siyonist-emperyalist kopeklere de yeteriz EVVELALLAH
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23