• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrailli siyasetçi 'gerçeğin söylenmesi gerekiyor' diyerek duyurdu! 'Netanyahu başarısız oldu'

Yeniakit Publisher
2024-01-15 19:39:00 - 2024-01-15 20:34:43
İsrailli siyasetçi 'gerçeğin söylenmesi gerekiyor' diyerek duyurdu! 'Netanyahu başarısız oldu'

Siyonist rejimin Gazze'de sivillere yönelik bombardımanı devam ederken, İsrail'deki İşçi Partisi lideri Merav Michaeli, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun kendi siyasi kariyerini korumak için Gazze'deki İsrailli esirlerin hayatını tehlikeye attığını belirtti.

The Times of Israel gazetesinin haberine göre, partisinin haftalık toplantısında konuşan Michaeli, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların başında Netanyahu'nun, "amaçlarının Hamas hükümetini düşürmek ve rehineleri eve getirmek olduğu" şeklindeki sözlerini hatırlattı.

Michaeli, "101 gün geçti ve gerçeğin söylenmesi gerekiyor: Netanyahu başarısız oldu. Hedeflerin hiçbirine ulaşılamadı." ifadelerini kullandı.

"Netanyahu iktidarının devamını tehlikeye atıyor"

Esirlerin geri getirilmesi için "çatışmaların sona ermesini de içeren bir anlaşmanın" gerekli olduğunu kaydeden Michaeli, "Çatışmaların sona ermesi Netanyahu iktidarının devamını tehlikeye atıyor. Onun koalisyonu, savaşa devam etmek istiyor ve onlar için rehinelerin geri getirilmesi daha az önemli." diye konuştu.

Michaeli, "Netanyahu'nun kendisini ve hükümetini korumak için rehineleri tehlikeye attığını" ve "İsrail’in güvenliğinden vazgeçtiğini" söyledi.

Michaeli, 13 Aralık'ta X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "(Netanyahu) Onun eylemleri, yalnızca İsrail'in güvenliğini tehlikeye atıyor. İsrail'in güvenliğini ve barışını yalnızca siyasi bir çözüm garanti edebilir ve bu nedenle bu hükümetin derhal gitmesi gerekir." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Siyonist kfr.

Masum günahsız çocukları bombalamayı başarı kahramanlık sanıyor. Şaron kfr sinden daha hor ve zelil olacak insaAllah.

Ibrahim

Ey siyonist beni İsrail asırlardır ülkelerin içinde gizlendiniz. Şimdi kurduğunuz ülke ile yaptığınız her şeyi dünya görüyor. Kendi ellerinizle insanları kendinize düşman ediyorsunuz. Para veya şantaj ile politikacıları kontrol edebilirsiniz ama kalpleri sadece Allah Teala kontrol eder. Tüm dünya halklarının kalpleri size karşı döndü. Ahir zaman Müslümanları hiç bir şey yapmasa da Zalimlerin hasmı Allah Tealadır. Kalplerinizi sıkıştırdı ve ölüm korkusu verdi. Hayber’de nasıl kendi ellerinizle kendi evlerinizi yıktıysanız, yine yıkacaksınız inşaAllah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23