• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrailli Haham Reuven: 'Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor'

Yeniakit Publisher
2023-10-23 17:31:00 - 2023-10-23 17:46:00

Siyonist Haham Yaron Reuven, İsraillilerin gözünü nasıl kan bürüdüğünü gösteren skandal sözler kullandı. İsrailli Haham, "Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor." dedi.

Siyonist Haham Yaron Reuven, İsraillilerin gözünü nasıl kan bürüdüğünü gösteren skandal sözler kullandı. İsrailli Haham, "Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor." dedi.

İşgalci İsrail, günlerdir Gazze'de masumların üzerine bomba yağdırmaya, kadın ve çocukları katletmeye devam ediyor.

İsraillilerin gözünü kan bürümüş durumda ve kimseyi umursamadan sivilleri öldürüyor.

SİYONİST HAHAM: TANRI ÇOCUKLARI ÖLDÜRMEMİZİ İSTİYOR

İsrailli Haham Yaron Reuven, tanırının İsraillilere çocukları öldürmelerini emrettiğini söyleyerek merhahet etmemeleri gerektiğini söyledi.

Siyonist Haham kan donduran sözlerine şöyle devam etti:

“Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok.”

“Bir çocuğa bile merhamet edemezsiniz. Merhamet ederseniz o çocuğun büyüdüğü zaman öldüreceği kurbana karşı gaddarlık etmiş olursunuz.

Çünkü o çocuğunun büyüyeceği ideoloji babasının ideolojisinden daha kötüdür.
Tevrat’ın 25inci bölümün 19uncu ayetinde, erkeklerin kadınların ve çocukların yaşama hakkı yoktur der. Tanrı çocukların da öldürülmesini emrediyor.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Turgut

ALLAH SİZİN DE, TANRILARINIZIN DA BELASINI VERSİN AŞAĞILIK SAPKINLAR

Bunyamin

Got*nden mi uyduruyon ulan kafir tanrinin çocukları için öldürün dedigini ALLAH CC da suç istinat ediyon kafir ALLAHU tala her türlü zulümü yasak etmiştir hele kadinlari yaşlıları savasda dahi öldürmeyi yasaklamıştır ama sizin tanriniz seytandir sizde şeytandan olma kafirledensiniz yarin taşın arkasina sakladığınız gün geldiginde taş ey musluman benim arkamdada bir yahidi var onu da öldür dediginde ne yapacaksiniz o zaman size hiç bir acima olmayacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23