• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’in Gazze’ye kara harekatı böyle görüntülendi! Köpek sürüsü gibi dağıldılar

Yeniakit Publisher
2023-10-31 09:53:00 -

İşgalci siyonistlerin Gazze’ye kara harekatı başarısız olmaya devam ediyor. El Kassam Tugayları tarafından havaya uçurulan bir tank ve kaçışan itler böyle görüntülendi.

Daha önce de birkaç kez sınırlı kara operasyonu gerçekleştiren İsrail ordusu, bir kez daha Gazze'ye girdi. Hamas İsrail güçlerine karşılık verdiklerini ve tankların geri çekilmek zorunda kaldığını iddia ederken; bölgede şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

24 gündür Gazze'yi bombalayan İsrail, bu süreçte sadece birkaç kez sınırlı kara operasyonu gerçekleştirdi. İsrailli yetkililer her an kara operasyonu başlatabilecekleri sinyalini verirken, bugün öğle saatlerinde İsrail ordusuna ait tanklar, Kuzey Gazze'den iç bölgelere ilerledi. Ancak Hamas yaşanan şiddetli çatışmaların ardından İsrail tanklarının geri çekildiğini öne sürdü.

Gelen görüntülerde köpekler gibi kaçışan İsrail askerleri var.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Türk

Yüce Allah'ın laneti gazabı İsrail'in üzerinde olsun amin Allah'ım sen bu İsrail oğullarını kahhar İsmiyle kahrı perişan eyle aminnnn

Allah yâr ve yardımcınız olsun mûcâhidûn...

Eyyy kaçışanlar Allah'ın en sevgili kulları iseniz hadi ölümü dilesenize!!!...cumâ sûresi 6. âyet (Resûlüm!) De ki: “Ey Yahûdîler! Siz (iddiâ ettiğiniz üzere) diğer insanların değil de yalnız kendinizin Allah'ın dostları olduğunuzu sanıyorsanız (ve) eğer (bu iddiânızda da gerçekten) samimi iseniz, haydi, ölümü temenni ediniz (ki cennete çabucak kavuşasınız)!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23