• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail’in çağrı cihazlarının uzaktan patlatması sonrası gündem oldu! Kurtlar Vadisi yıllar önce aynı konuyu böyle işlemiş

Yeniakit Publisher
2024-09-18 15:44:00 -

Israil’in, Hizbullah'a ait çağrı cihazlarını uzaktan patlatarak Lübnan'da gerçekleştirdiği saldırılar gündemdeki yerini korurken, ünlü dizi Kurtlar Vadisi'nin yıllar önce benzer bir senaryoyu işlediği ortaya çıktı. Dizinin 85. bölümünde, Samuel Vanunu karakterinin cep telefonu uzaktan patlatılıyor.

İsrail'in Hizbullah'a ait çağrı cihazlarını uzaktan patlatarak Lübnan'da gerçekleştirdiği saldırılar tartışılmaya devam ederken, Kurtlar Vadisi dizisinin yıllar önce benzer bir senaryoya yer verdiği dikkat çekti. Dizinin 85. bölümünde, Samuel Vanunu adlı karakterin cep telefonu uzaktan kontrol edilerek patlatılıyor.

Sahnede, Vanunu arabada seyir halindeyken telefonuna bir arama geliyor. "Bu kim ki?" diyerek telefonu açan Vanunu, telefondaki kişinin İbranice olarak "Kötüler aramızdan ayrılmalı" dediğini duyuyor. Telefonun ışığı kapanır kapanmaz patlama gerçekleşiyor ve Vanunu'nun aracı havaya uçuyor. İsrail’in son hamlesi, dizinin bu sahnesini yeniden gündeme getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Faruk baba

Onun aracına bombayi isiklarda dururken başka bu aracın içinden bu çocuk uzaktan kumandalı bir şekilde yerleştirdi arabanın altına diye hatırlıyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23